Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου διοργανώνει δωρεάν ενημερωτικά Σεμινάρια Επαγγελματικού Προσανατολισμού για μαθητές Λυκείου και Γ' Γυμνασίου - kriti traveller

kriti traveller

ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

...
Ο σεισμός του 365 μ.Χ. ανυψώνει την Κρήτη 9 μέτρα
...
Το… Μοιρολόι Της Δίαιτας - Του Βασίλη Δραμουντάνη
...
Η Κορυφή Παπούρα στη Ροδιά Του Δήμου Μαλεβιζίου
...
Το Σπίτι Της Αγάπης Και Ο Τάφος Του Πατρός Ευμενίου
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

12 Οκτωβρίου 2021

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου διοργανώνει δωρεάν ενημερωτικά Σεμινάρια Επαγγελματικού Προσανατολισμού για μαθητές Λυκείου και Γ' Γυμνασίου

 Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) συνεχίζει την προσπάθεια ενημέρωσης των μαθητών για την επιλογή κατεύθυνσης και Πανεπιστημιακών Σχολών, σε συνεργασία με τον κ. Δημήτρη Σαμψωνίδη, σύμβουλο σπουδών.


Ο προσανατολισμός στην επιλογή σπουδών για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση είναι ζητούμενο για να αποκτήσουν οι μαθητές συνολική εικόνα για τις εναλλακτικές επιλογές τους, καθώς και φέτος ισχύει η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής (ΕΒΕ) και το Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο των Δημοσίων ΙΕΚ (ΔΙΕΚ) και των Δημοσίων Πανεπιστημίων της Κύπρου.

Συνολικά θα πραγματοποιηθούν πέντε (5) ενημερωτικά σεμινάρια επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές Λυκείου και Γ’ Γυμνασίου τα οποία ξεκινούν το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 στις 18:30. Η πρώτη ενημέρωση αφορά στο νέο σύστημα εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια οι μαθητές θα ενημερωθούν διεξοδικά για τις σχολές ανά επιστημονικό πεδίο.

Πρόγραμμα Ενημερωτικών Σεμιναρίων (18:30 - 20:00):

Σάββατο 16 Οκτωβρίου: Ενημέρωση για επιλογή κατεύθυνσης και Επαγγελματικό Προσανατολισμό Σάββατο 23 Οκτωβρίου: 1ο Επιστημονικό Πεδίο: Ανθρωπιστικές Σπουδές

Σάββατο 30 Οκτωβρίου: 2ο Επιστημονικό Πεδίο: Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών

Σάββατο 6 Νοεμβρίου: 3ο Επιστημονικό Πεδίο: Επιστημών Υγείας & Ζωής

Σάββατο 13 Νοεμβρίου: 4ο Επιστημονικό Πεδίο: Επιστημών Οικονομίας και Πληροφορικής

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τα ενημερωτικά σεμινάρια Επαγγελματικού Προσανατολισμού είτε δια ζώσης, στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.), πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών, είτε διαδικτυακά σε πραγματικό χρόνο μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων zoom.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στο τηλέφωνο: 2810-332138 (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 08:00-15:00) και ηλεκτρονικά στο: koinofelis@hersonisos.gr αναφέροντας το ονοματεπώνυμό τους, τηλέφωνο επικοινωνίας και τις θεματικές των σεμιναρίων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν προκειμένου να λάβουν τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο για τη διαδικτυακή παρακολούθησή τους.

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πρόληψη διάδοσης του Covid-19 και της προστασίας των συμμετεχόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΟΙΗΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΑΣΜΟΙ
...
Ακροστιχίδα Του Οκτώβρη - Του Κωστή Λαγουδιανάκη
...
Θαλασσινά Καρδιοχτύπια - Του Νίκου Χασαπλαδάκη
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ
...
Τα Αισθητικά Ρεύματα Στην Λογοτεχνία
...
Σας Προτείνουμε Το Βιβλίο Άπειρες Δυνάμεις
...
Η Συλλογή Διηγημάτων Της Ειρήνης Δερμιτζάκη
Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com
.............
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
...
Αυτοί είναι οι 4 Σύντροφοι Της Ζωής Σου
...
Η Πανδημία και οι Περιπτώσεις Κατάθλιψης Και Άγχους
Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 22.00 με 24.00 ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ 101,5 .........

Post Top Ad

.............