Εργασίες συντήρησης σε κτίρια που στεγάζονται γυμνάσια και λύκεια στο Δήμο Μαλεβιζίου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

10 Σεπτεμβρίου 2021

Εργασίες συντήρησης σε κτίρια που στεγάζονται γυμνάσια και λύκεια στο Δήμο Μαλεβιζίου

 Καθόλα έτοιμα να δεχτούν μαθητές είναι τα κτίρια που στεγάζονται τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Μαλεβιζίου. Τόσο στο Γάζι όσο και στην Τύλισο αλλά και στον Κρουσώνα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έγιναν όλες οι εργασίες που είχαν υποδείξει οι διευθυντές των σχολείων στον Πρόεδρο της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μαλεβιζίου, Ανδρέα Παντερή.


Έτσι μέσα από τη συνεργασία του Προέδρου της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τους Αντιδημάρχους Παιδείας Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου, Καθαριότητας Μιχάλη Αλμπαντάκη, Τεχνικών Έργων Γιώργο Πετούση και Καθημερινότητας του Δημότη Γρηγόρη Περυσινάκη έγιναν εργασίες καθαρισμού εξωτερικών χώρων, βαψίματα, κλαδεύσεις, επιδιορθώσεις και αλλαγές σε βιβλιοθήκες πάγκους εργασίας κλπ. Στο κτίριο που στεγάζεται το Γυμνάσιο και Λύκειο Κρουσώνα έγιναν εργασίες αναβάθμισης της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων που πλέον μπορεί να φιλοξενήσει και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ανάλογες εργασίες συντήρησης έγιναν στη διάρκεια του καλοκαιριού και στα κτίρια που στεγάζονται δημοτικά και νηπιαγωγεία.

Η προσπάθεια αναβάθμισης των σχολικών κτιρίων του Δήμου Μαλεβιζίου τόσο για την πρωτοβάθμια όσο και για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, είναι συνεχής και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη ή πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα Έργα Ενεργειακής Αναβάθμισης συνολικού προϋπολογισμού 1,9 εκατ ευρώ στο Γυμνάσιο Τυλίσου, στο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Μαράθου, Τυλίσου και Ροδιάς, το 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου το 2ο Δημοτικό Αγίας Μαρίνας και το Γυμνάσιο Γαζίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............