«Δράσις Αγάπης» στο Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης» την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

10 Σεπτεμβρίου 2021

«Δράσις Αγάπης» στο Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης» την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου

 Ο Ιεραποστολικός και Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Δράσις Αγάπης» παρουσιάζει τη μουσικοχορευτική εκδήλωση «Στα μονοπάτια της ορθοδοξίας και της παράδοσης» την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στο κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι μια όμορφη και εποικοδομητική βραδιά ώστε να επιτευχθεί με τον καλύτερο τρόπο η πρώτη γνωριμία με το σύλλογο «Δράσις Αγάπης».


Το έργο του συλλόγου τόσο στη χώρα μας όσο και στη δοκιμαζόμενη Αφρική συμβάλλει στο να ζουν με αξιοπρέπεια, αξίες και δικαιώματα πολίτες της Αφρικής αλλά και του κόσμου όλου. Με ευαισθησία ανοίγει ένα παράθυρο σ’ αυτή την άγνωστη ήπειρο αισιοδοξώντας να μπορέσει να χαρίσει λίγο φως στο σκοτάδι της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας.

Στη Μουσικοχορευτική εκδήλωση «Στα μονοπάτια της ορθοδοξίας και της παράδοσης» η είσοδος θα είναι δωρεάν και όσοι επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να διαθέσουν το ελάχιστο των δυνατοτήτων τους σε κουμπαρά που θα υπάρχει στο Κηποθέατρο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει: - Σκοπούς και τραγούδια της Κρήτης από τον βιολάτορα Αντώνη Μαρτσάκη και τους μουσικούς του - Χορευτική παράσταση και μερακλίδικη εμφάνιση παρέας από τον Λαογραφικό Όμιλο Λάζαρος και Μανώλης Χνάρης - Νανουρίσματα και τραγούδια από τη Βούλα Στρατάκη - Θεατρικούς μονολόγους από την Αικατερίνη Βρέντζου

Τη Μουσικοχορευτική εκδήλωση συντονίζει και παρουσιάζει η τηλεοπτική παραγωγός και δημοσιογράφος Βούλα Νεονάκη.

Συνδριοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης

Υποστήριξη: Δήμος Ηρακλείου – ΔΗ.ΚΕ.Η.

Ώρα Έναρξης: 20:30

Είσοδος Ελεύθερη με ατομικές προσκλήσεις που θα διατίθενται από την 01/09/2021 στα γραφεία του Συλλόγου (εργάσιμες ημέρες 17:00- 21:00), στο κηποθέατρο Νίκος Καζαντζάκης (εργάσιμες ημέρες 10:00-14:00 & 18:00-21:00) και στο κτίριο της Περιφέρειας, είσοδος από την οδό Δικαιοσύνης (εργάσιμες ημέρες 09:00-14:00).

«Δράσις Αγάπης» στο Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης» την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............