Διαβάσεις πεζών σε γειτονίες του Ηρακλείου χωρίς σκοπό και χωρίς αποτέλεσμα με κατασκευή απο το βράδυ έως το πρωί - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

07 Σεπτεμβρίου 2021

Διαβάσεις πεζών σε γειτονίες του Ηρακλείου χωρίς σκοπό και χωρίς αποτέλεσμα με κατασκευή απο το βράδυ έως το πρωί

Πέρα από τις ασφαλτοστρώσεις, η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Ηρακλείου πρέπει να φτιάξει τις διαβάσεις των πεζών. Οι διαβάσεις δεν είναι διακοσμητικές για να φτιάχνονται όποτε τύχει ή όποτε έρθει η σειρά τους. 

Οι διαβάσεις πρέπει να φαίνονται για λόγους ασφαλείας, γι’ αυτό πρέπει να μην αφήνονται να ξεθωριάσουν καθόλου κι όχι να φτάνουν να μην φαίνονται καθόλου. 

Όταν όμως δεν υπάρχουν σε κάποιες περιοχές εδώ και 40 χρόνια, καλό θα ήταν όταν ξεκινάνε οι υπηρεσίες του δήμου να τις δημιουργούν να φροντίζουν να γίνονται με σχέδιο και με μελέτες.

  Δεν φτάνει που υπάρχουν πολλοί ασυνείδητοι οδηγοί, οι οποίοι δεν σταματούν στις διαβάσεις, αλλά επιπλέον οι διαβάσεις που δεν φαίνονται τους κάνουν τόσο επιθετικούς σε βαθμό να κυνηγούν να πατήσουν τους πεζούς που τολμάνε να πατήσουν το οδόστρωμα! 

 

 Χωρίς να υπάρξει ενημέρωση των δημοτών και των γειτόνων της οδού Μελίνας Μερκούρη στην περιοχή του Μασταμπά, έιτε με προσπέκτ στα αυτοκίνητα των κατοίκων είτε με δελτία τύπου στα Μ.Μ.Ε κάτοικοι της περιοχής ξύπνησαν το πρωί της Τρίτης 7 Σεπτεμβρίου με στραβές διαβάσεις σε σημεία που δεν αντιστοιχούν με την κίνηση του κόσμου, με βαψίματα που ξέφυγαν των διαβάσεων και με ροή απο δέντρο σε δέντρο.

Ώς αποτέλεσμα έιχε σε σημείο της διασταύρωσης της οδού Μελίνας Μερκούρη με Στεργιογιάννη να βαφτούν διαβάσεις πεζών έως ότου επέτρεπε η δυνατότητα των εργατών δεδομένου ότι υπήρχαν παρκαρισμένα αυτοκίνητα.


Ας φροντίσει λοιπόν η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου να φαίνονται... και να χρειάζονται οι διαβάσεις των πεζών.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............