Ο Όμιλος Banyan Tree μας καλεί να Ανακαλύψουμε και πάλι τον Κόσμο - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

07 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Όμιλος Banyan Tree μας καλεί να Ανακαλύψουμε και πάλι τον Κόσμο

 Με αφορμή την 27η επέτειο του Banyan Tree Group

Αngsana Corfu Resort & Spa

Αθήνα, 6 Σεπτεμβρίου 2021 – Με αφορμή την 27η επέτειό του, ο Όμιλος Banyan Tree καλεί τους ταξιδιώτες να "Ανακαλύψουν ξανά τον Κόσμο” (Rediscover the World”) και να προετοιμαστούν για τις πολυπόθητες διακοπές τους. Καθώς οι προορισμοί ανά τον κόσμο υποδέχονται και πάλι τους επισκέπτες τους, η Banyan Tree προσφέρει exclusive πακέτα αναβάθμισης αξίας έως και 50% της αξίας κράτησης του δωματίου ανά διανυκτέρευση σε όλο τον κόσμο, από τις 7 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Οκτωβρίου.



 Είτε πρόκειται για πίστωση για χρήση σε εστιατόρια και bars ή υπηρεσίες ευεξίας, είτε για δωρεάν αναβάθμιση σε σουίτα, μοναδικές εκπτώσεις και giveaways διατί-θενται σε ένα πλήθος ξενοδοχείων από το portfolio του Ομίλου για τον εορτασμό της επετείου του με παλιούς και νέους επισκέπτες.

Από την ίδρυσή του το 1994, ο Όμιλος Banyan Tree υπερασπίστηκε τις θεμελιώδεις αξίες του, αυτές της βιωσι-μότητας και της ευημερίας - ξεκινώντας από μια ιδιοκτησία και φτάνοντας σήμερα σε ένα πολυποίκιλο χαρτοφυ-λάκιο ξενοδοχείων, resorts, spa, καταστημάτων και γηπέδων golf σε 22 χώρες στον κόσμο, τα οποία συνυπάρχουν σε αρμονία με τη φύση και τις ακμάζουσες κοινότητες που τα φιλοξενούν.

Το πρόγραμμα “Rediscover the World" καλεί τους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν ανανεωμένες εμπειρίες και τα δώρα που επιφυλάσσει το ταξίδι. Καθένα από τα ξενοδοχεία και resorts του Ομίλου έχει δημιουργήσει μια σειρά από βιωματικές εμπειρίες με τοπικό χαρακτήρα όπως για παράδειγμα ένα ειδυλλιακό απογευματινό τσάι πάνω σε ένα παραδοσιακό σκάφος "Jiang Nan” κατά μήκος του Xixi National Wetlands Park στο Banyan Tree Hang-zhou, ή παραδοσιακές θεραπείες spa στα εμβληματικά pavilions του Banyan Tree Phuket ή συναρπαστικές εκ-δρομές ψαρέματος στο λυκόφως στο Angsana Ihuru ή στο Banyan Tree Vabbinfaru.

Τα κυριότερα σημεία της προσφοράς περιλαμβάνουν:

1. Αναβαθμίστε τις γαστρονομικές εμπειρίες σας: Απολαύστε έκπτωση στα εστιατόρια και bars κάθε ξενοδοχείου καθώς ανακαλύπτετε εκ νέου τη γαστρονομική εμπειρία του τόπου σας ή τις κουζίνες που περιμένατε να δοκιμάσετε καθώς οι χώρες ανοίγουν τα σύνορα τους.

2. Αναβαθμίστε την ευεξία σας: Ανακαλύψτε και πάλι την ευεξία με οφέλη στις signature θεραπείες μασάζ της Banyan Tree ή ζήστε την εμπειρία στο σπίτι με τα προϊόντα από την Gallery - απολαμβά-νοντας δωρεάν αποστολή στο σπίτι και αύξηση πόντων κατά 1,5 φορά κατά τη διάρκεια της προ-σφοράς.

3. Αναβαθμίστε την ξεκούραση και τη διασκέδαση: Αναβαθμίστε τη διαμονή σας σε μια ιδιωτική βίλα με θέα στη θάλασσα ή επωφεληθείτε από δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο. Απο-λαύστε μοναδικά προνόμια ανακαλύπτοντας εκ νέου για διασκεδαστικές εμπειρίες και δραστηριότη-τες όπως εκδρομές με σκάφος, καταδύσεις, γκολφ και πολλά ακόμα.

Εξερευνήστε τα δώρα που σας αξίζουν με πολυάριθμες προσφορές σε όλο το ποικίλο χαρτοφυλάκιο των brands του Oμίλου Banyan Tree. Κάντε κράτηση τώρα μέσω του angsana.com από τις 7 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Οκτω-βρίου 2021.

– ΤΕΛΟΣ –

Rediscover The World” Όροι και Προϋποθέσεις

1. Ελάχιστη διαμονή δύο διανυκτερεύσεων απαιτείται γι΄αυτή την προσφορά.

2. Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προωθητικές ενέργειες και / ή δωροεπιταγές.

3. Κάθε πακέτο προστιθέμενης αξίας δεν ανταλλάσσεται με μετρητά.

4. Κάθε κράτηση είναι οριστική, δεν μεταβιβάζεται και δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

5. Οι ημερομηνίες κράτησης δεν μπορούν να αλλάξουν.

6. Η εξόφληση της κράτησης πρέπει να γίνει κατά την άφιξη. (Κράτηση μέσω του WeChat Mini Pro-gramme πρέπει να εξοφληθεί τη στιγμή της κράτησης).

7. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις κάθε ξενοδοχείου.

8. Κρατήσεις μπορούν να γίνουν από τις 7 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2021 για διαμονή από τις 7 Σεπτεμβρίου 2021 έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2022.

Ξενοδοχεία που συμμετέχουν στην επετειακή προσφορά:

Κίνα Ινδονησία Μεξικό

Angsana Hangzhou Banyan Tree Bintan Hacienda Xcanatun by Angsana

Angsana Xi’an Lintong Angsana Bintan Banyan Tree Cabo Marqués

Angsana Zhuhai Phoenix Bay Cassia Bintan Banyan Tree Mayakoba

Angsana Xishuangbanna

Banyan Tree Anji Buahan, a Banyan Tree Escape

Banyan Tree Chongqing Beibei Κορέα Μαρόκο

Banyan Tree Hangzhou Banyan Tree Club & Spa Seoul Angsana Riads Collection Marrakech

Banyan Tree Huangshan Banyan Tree Tamouda Bay

Banyan Tree Jiuzhaigou Λάος

Banyan Tree Lijiang Angsana Maison Souvannaphoum Κατάρ

Banyan Tree Ringha Banyan Tree Doha At La Cigale Mushaireb

Banyan Tree Sanya

Banyan Tree Shanghai On The Bund Μαλαισία

Banyan Tree Tengchong Angsana Teluk Bahang, Penang Ταϊλάνδη

Banyan Tree Tianjin Riverside Banyan Tree Kuala Lumpur Angsana Laguna Phuket

Banyan Tree Yangshuo Pavilion Hotel Kuala Lumpur, Managed by Banyan Tree Angsana Villas Resort Phuket

Dhawa Quzhou Banyan Tree Bangkok Banyan Tree Krabi

Μαλδίβες Banyan Tree Phuket

Ελλάδα Angsana Ihuru Banyan Tree Samui

Angsana Corfu Angsana Velavaru

Banyan Tree Vabbinfaru Cassia Phuket

Μεξικό Βιετνάμ

Hacienda Xcanatun by Angsana Angsana Lăng Cô

Banyan Tree Cabo Marqués Banyan Tree Lăng Cô

Banyan Tree Mayakoba Banyan Tree Lăng Cô

Περισσότερα για τον Όμιλο Banyan Tree

H Banyan Tree Holdings Limited (“Banyan Tree” ή “Όμιλος”) είναι ένας από τους κορυφαίους ανεξάρτητους ομίλους στον τομέα της φιλοξενίας παγκοσμίως. Το χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων, resorts, spas, galleries, γηπέδων γκολφ και residences του Ομίλου επικεντρώνεται σε πέντε βραβευμένα brands (Banyan Tree, Angsana, Cassia, Dhawa και Laguna) που προσφέρουν εξαιρετικές εμπειρίες για τους ταξιδιώτες του Σήμερα και του Αύριο. Η Banyan Tree Holdings, που ιδρύθηκε το 1994 έχοντας ως βάση της φιλοσοφίας της την αειφορία, αναζητά να δημιουργήσει μακροπρόθεσμη αξία για όλους τους μετόχους και τους προορισμούς του δικτύου των ιδιοκτησιών, προϊοντων και brands της μέσω μιας purpose-driven αποστολής. Η Banyan Tree Management Academy (BTMA) απασχολώντας πάνω από 7.800 συνεργάτες σε 22 χώρες, ιδρύθηκε το 2008 με σκοπό να στηρίξει τους στόχους του Ομίλου μέσα από την ανάπτυξη της εξέλιξης του ανθρώπινου δυναμικού, την άριστη διοίκηση και τη μάθηση με εντιμότητα και νόημα. Η Banyan Tree Holdings από την ίδρυσή της έχει λάβει περισσότερα από 2.759 βραβεία και επαίνους στον τομέα των επιχειρήσεων, όπως και έχει αναγνωριστεί η σημαντική συνεισφορά της ως προς την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάπτυξη σε κοινωνικά θέματα μέσα από το Banyan Tree Global Foundation (BTGF) που ευθυγραμμίζει τις ενέργειες του Ομίλου με τους στόχους του UN Sustainable Development Goals. Ο Όμιλος ακολουθώντας πιστά την αναπτυξιακή στατηγική του, αφήνει παγκόσμια το αποτύπωμά του καθώς συνεχίζει να αναπτύσσεται με 35 νέα ξενοδοχεία και resorts υπό σχεδιασμό ή κατασκευή στο pipeline του, τα οποία θα προστεθούν στα 48 ξενοδοχεία σε 13 χώρες που λειτουργούν ήδη από τις από τις 31 Δεκεμβρίου 2020. Η Banyan Tree Holdings προχώρησε σε συνεργασία μακροπρόθεσμης στρατηγικής με την Accor το 2016 με σκοπό την ανάπτυξη και διαχείριση των ξενοδοχείων με επωνυμία Banyan Tree ανά τον κόσμο, όπως και την πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο κρατήσεων και πωλήσεων της Accor και στο

πρόγραμμα πίστης ALL – Accor Live Limitless. Επιπλέον δημιούργησε μια κοινοπραξία με την China Vanke Co. Ltd. το 2017, εστιάζοντας σε προγράμματα φιλοξενίας σχετικά με την ενεργό γήρανση και ευεξία.

www.banyantree.com www.angsana.com www.cassia.com www.dhawa.com www.lagunaphuket.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............