Νεκρός ο άτυχος εργάτης που καταπλακώθηκε μετά το σεισμό των 5,8 Ρίχτερ στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

27 Σεπτεμβρίου 2021

Νεκρός ο άτυχος εργάτης που καταπλακώθηκε μετά το σεισμό των 5,8 Ρίχτερ στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία

Νεκρός είναι ο άτυχος εργάτης που καταπλακώθηκε μετά το σεισμό των 5,8 Ρίχτερ στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία έξω από το Αρκαλοχώρι. Τα σωστικά συνεργεία της ΕΜΑΚ απεγκλώβισαν μετά από πολύωρη προσπάθεια τον άτυχο άνδρα, που καταγόταν από την Μάρθα.  

 


   Ακόμη ένας άνδρας που ήταν μαζί του στο εκκλησάκι, ο γιος του, συμφωνά με τις πληροφορίες, απομακρύνθηκε τραυματισμένος, χωρίς - σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης - να κινδυνεύει η ζωή του.

   Σώος απεγκλωβίστηκε και άλλος ένας πολίτης στο χωριό Πατσίδερος που είχε παγιδευτεί μέσα στο σπίτι του καθώς από τις ζημιές λόγω του σεισμού δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα. 2 ακόμα απεγκλωβισμοί έγιναν στο Αρκαλοχώρι, ένας στο Αρχοντικό κι ένας στα Ρουσσοχώρια.

Στο κέντρο της Πυροσβεστικής έχουν αναφερθεί πολλές ζημιές σε κτίρια στα χωριά Ρουσσοχώρια, Αρχοντικό και Πατσίδερος. Στην περιοχή βρίσκονται ήδη δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενώ έχει κινητοποιηθεί όλος ο κρατικός μηχανισμός.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............