«The Italian Tenors», σήμερα Παρασκευή 20 Αυγούστου ,στο κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης» - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

20 Αυγούστου 2021

«The Italian Tenors», σήμερα Παρασκευή 20 Αυγούστου ,στο κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης»

Οι τρεις από τους καλυτέρους Ιταλούς τενόρους της νέας γενιάς, ο Evans Tonon, Luca Sala και Sabino Gaita δημιούργησαν ένα δικό τους project και παρουσιάζουν διάσημα ποπ αλλά και αγαπημένα κλασικά τραγούδια και άριες από γνώστες όπερες, καθώς και τις επιτυχίες του ιταλικού ρεπερτορίου. Έτσι έρχονται και στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ηράκλειο- Καλοκαίρι 2021» σήμερα Παρασκευή 20 Αυγούστου στο κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης». 


Οι Τρεις Τενόροι τραγουδούν μαζί το «Caruso» του Lucio Dala, το «Con Te Partiro» του Andrea Boccelli, διάσημα Ιταλικά τραγούδια της δεκαετίας του ’60, ναπολιτάνικα, αλλά και άλλα αγαπημένα τραγούδια που έγιναν παγκόσμιες επιτυχίες (Gloria, Mamma Maria), και τα συνδυάζουν με τις ωραιότερες άριες από τις διάσημες όπερες του Verdi και Puccini, σε μια παράσταση γεμάτη εκπλήξεις που ταξιδεύει τους θεατές από την Σκάλα του Μιλάνου μέχρι την Όπερα της Ρώμης και από την Αρένα της Βερόνα μέχρι το Κολοσσαίο. Οι τρεις καλλιτέχνες με κλασσική κατάρτιση δημιουργούν μια γέφυρα ανάμεσα στην ποπ και την κλασική μουσική.

Ώρα έναρξης: 21:00

Είσοδος: 20€ (Γενική)

Εκπτωτικά: Άνω των 65, φοιτητές, άνεργοι – 15€, ΑΜΕΑ - δωρεάν Συνοδός: 15€ Έκδοση Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου: https://bit.ly/3f6TtAP

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............