Μαλεβίζι: Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την έναρξη της σχολικής χρονιάς - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

26 Αυγούστου 2021

Μαλεβίζι: Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

 Εντατικές είναι οι προετοιμασίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο Δήμο Μαλεβιζίου. Από την αρχή της θερινής περιόδου έχει ληφθεί μέριμνα για συντηρήσεις σχολικών κτιρίων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ παράλληλα εξελίσσεται και ο προγραμματισμός για την ομαλή έναρξη της νέας σχολικής περιόδου. Στο πλαίσιο αυτό, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Χρύσα Λυρώνη και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Μενέλαος Σκουλούδης, συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος», Γιώργο Μακράκη.


Υπήρξε αναλυτική συζήτηση για τις προσλήψεις και τις τοποθετήσεις δασκάλων και νηπιαγωγών, ενώ τονίστηκε ότι ο Δήμος έχει ήδη ολοκληρώσει τόσο τις προσλήψεις όσο και τις τοποθετήσεις σχολικών καθαριστριών στις αντίστοιχες σχολικές μονάδες. Υπογραμμίστηκε, επίσης, η νέα ίδρυση του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου. Όπως είναι γνωστό, ο Δήμος Μαλεβιζίου είχε καταθέσει το αίτημα ίδρυσης με πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι η στήριξη του ολοένα αυξανόμενου μαθητικού δυναμικού.

Για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία όλων των σχολικών μονάδων συνεχίζεται η αγαστή συνεργασία των Αντιδημάρχων Παιδείας Χρύσας Λυρώνη, Καθημερινότητας του Δημότη και Πρασίνου Γρηγόρη Περυσινάκη, Καθαριότητας Μιχάλη Αλμπαντάκη, Συντονισμού Τοπικών Κοινοτήτων Χαράλαμπου Κουτσογιάννη, Τεχνικών Έργων Γιώργου Πετούση, με τις Σχολικές Επιτροπές και τα Συμβούλια των Τοπικών Κοινοτήτων. Αντίστοιχη συνάντηση θα γίνει τις επόμενες ημέρες και για τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............