Στο πλευρό των απλήρωτων αρχαιοφυλάκων οι Χάρης Μαμουλάκης και Νίκος Ηγουμενίδης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

23 Αυγούστου 2021

Στο πλευρό των απλήρωτων αρχαιοφυλάκων οι Χάρης Μαμουλάκης και Νίκος Ηγουμενίδης

 Την πλήρη στήριξη στους συμβασιούχους αρχαιοφύλακες του Υπουργείου Πολιτισμού, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα, εκφράζουν με κοινή ανακοίνωση οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης και Νίκος Ηγουμενίδης.


Σε κοινή δήλωση που εξέδωσαν, με αφορμή την στάση εργασία στην οποία προχώρησαν οι αρχαιοφύλακες τη Δευτέρα, 23/08, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης και ο Βουλευτής Ηρακλείου Νίκος Ηγουμενίδης, επισημαίνουν: «Η ανευθυνότητα αλλά και η ανικανότητα του «επιτελικού κράτους» του Κ. Μητσοτάκη, έχει ως αποτέλεσμα οι συμβασιούχοι αρχαιοφύλακες του Υπουργείου Πολιτισμού να παραμένουν απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Η δε ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού, παρά το ότι είναι ενήμερη για το πολύ σοβαρό πρόβλημα, αδιαφορεί ακόμα και να ασχοληθεί με το θέμα. Βρισκόμαστε στο πλευρό των αρχαιοφυλάκων, είμαστε αρωγοί στον αγώνα τους και θα συνεχίσουμε με κάθε πρόσφορο τρόπο να πιέζουμε έτσι ώστε να ικανοποιηθεί το αυτονόητο: Να πληρωθούν για τις υπηρεσίες που παρέχουν, κάτω μάλιστα από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............