Ο Σύριζα Π.Σ Μαλεβιζίου στηρίζει την καμπάνια της ‘’ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ’’ για την στήριξη των πυρόπληκτων - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

08 Αυγούστου 2021

Ο Σύριζα Π.Σ Μαλεβιζίου στηρίζει την καμπάνια της ‘’ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ’’ για την στήριξη των πυρόπληκτων

 Ο Σύριζα Π.Σ Μαλεβιζίου στηρίζει την καμπάνια της ‘’ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ’’ για την στήριξη των πυρόπληκτων και καλεί τα μέλη του και τους πολίτες του Μαλεβιζίου να βοηθήσουν τους ανθρώπους που είδαν τις περιουσίες τους, τα σπίτια τους , το βιός τους, τις περιοχές τους, να καταστρέφονται από τις εν εξελίξει πυρκαγιές.


Βιώνουμε μια καταστροφή που δύσκολα περιγράφεται. Για την κατάσταση που βιώνει η χώρα απ’ άκρη σ’ άκρη υπάρχουν ευθύνες που θα αποδοθούν. Δεν είναι όμως τώρα η ώρα και η στιγμή γι’ αυτό. Τώρα είναι ώρα μάχης και στήριξης των πληγέντων!

Ο Σύριζα Π.Σ Μαλεβιζίου συγκεντρώνει στα γραφεία του (Επί της κεντρικής οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 211, στο Γάζι, στο ύψος του Δημαρχείο Μαλεβιζίου) για όλη την επόμενη βδομάδα, από τη Δευτέρα 09 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 13 Αυγούστου, από τις 10.00 ως τις 13.00 και από τις 18.00 έως τις 21.00 τα παρακάτω είδη:

Εμφιαλωμένο νερό, χυμούς, κλινοσκεπάσματα (σεντόνια, ελαφριές κουβέρτες), υπνόσακους σε καλή κατάσταση, είδη προσωπικής υγιεινής (σαμπουάν, αφρόλουτρα, μωρομάντηλα, οδοντόκρεμες κλπ), ενυδατικές κρέμες, κρέμες για προστασία από μικροεγκαύματα, συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα διανεμηθούν σε συνεργασία με τις τοπικές δομές στις πληττόμενες περιοχές.

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για τη χώρα και τους συμπολίτες μας η Αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............