Άρχισαν τα μαθήματα για το 3ο Θερινό Σχολείο Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού-Ιεράπετρα-Αύγουστος 2021 του Β.I.C. Κρήτης. - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

10 Αυγούστου 2021

Άρχισαν τα μαθήματα για το 3ο Θερινό Σχολείο Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού-Ιεράπετρα-Αύγουστος 2021 του Β.I.C. Κρήτης.

 Πρώτη μέρα μαθημάτων για το 3Ο Θερινό Σχολείο Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού Β.I.C. Κρήτης. 

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας και πρόεδρος του Δ.Σ. του B.I.C. Κρήτης κ. Κύριλλος επισκέφτηκε το 3ο Θερινό Σχολείο Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού που Διοργανώνει το Β.I.C. Κρήτης καλωσόρισε τους συμμετέχοντες, συνομίλησε μαζί τους  και με τους διδάσκοντες και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους στόχους τους.



Το 3ο Θερινό Σχολείο Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού Β.I.C. Κρήτης υλοποιείται στις σύγχρονες αίθουσες του ανακαινισμένου κτηρίου του B.I.C. Κρήτης, με συμμετοχές από 10 χώρες της Ευρώπης. Οι συμμετέχοντες κατανεμήθηκαν σε 4 τάξεις αντίστοιχες με το επίπεδο ελληνομάθειας τους.  Οι διδάσκοντες είναι καθηγητές φιλόλογοι με εμπειρία στη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας σε αλλοδαπούς. Φέτος διδάσκουν η Ρένα Αχλάτη, η Μαρία Φραγκούλη, η Βάσω Μπαλοθιάρη και ο Μανώλης Πετάσης, ο οποίος έχει την ευθύνη για την οργάνωση του Θερινού Σχολείου BIC Κρήτης.  

Οι ώρες διδασκαλίας είναι 9:15-12:45 και οι μέρες των μαθημάτων είναι Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή. Για τις υπόλοιπες μέρες έχουν προγραμματιστεί διάφορες δραστηριότητες πολιτιστικού εκπαιδευτικού και φυσιολατρικού χαρακτήρα, στις οποίες συμμετέχουν επίσης Έλληνες φίλοι βοηθώντας έτσι τους μαθητές του θερινού σχολείου να κάνουν πρακτική στη γλώσσα, να εξοικειωθούν περισσότερο με την ελληνική νοοτροπία, να γνωρίσουν καλύτερα τον πολιτισμό μας, να έρθουν σε επαφή βιωματικά με την Ελλάδα, την Κρήτη, την Ιεράπετρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............