Συνεχίζεται μέχρι τις 11 Αυγούστου η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους - Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

10 Αυγούστου 2021

Συνεχίζεται μέχρι τις 11 Αυγούστου η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους - Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου

 Άμεση και συγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση των Ηρακλειωτών στο κάλεσμά του Δήμου Ηρακλείου για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης (εκτός τροφίμων) τα οποία θα σταλούν στους πυρόπληκτους.


Υπενθυμίζεται ότι τα είδη συγκεντρώνονται στην είσοδο του Δημοτικού Κινηματογράφου «Βηθλεέμ», πριν τις προγραμματισμένες προβολές του Φεστιβάλ Μεσογειακού Κινηματογράφου, μετά από πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Εθελοντισμού και της Αντιδημαρχίας Κοινωνικών Υπηρεσιών.

Η δράση θα διαρκέσει μέχρι και τις 11 Αυγούστου. Στη συνέχεια ο Δήμος Ηρακλείου, σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές, θα μεριμνήσει για την συσκευασία και την αποστολή τους στους πληγέντες, σε συνεργασία και με τον Ερυθρό Σταυρό.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, σε δήλωση του ανέφερε: «Ευχαριστώ από καρδιάς όσους έσπευσαν να προσφέρουν, ό,τι μπορεί ο καθένας, στους πυρόπληκτους, δείχνοντας έτσι υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης. Ευχαριστώ επίσης του φορείς και τις συλλογικότητες του Ηρακλείου για την βοήθεια και την συνδρομή τους..

Παράλληλα εκφράζω την συμπαράστασή μου στους Δήμους που έχουν πληγεί,.

Ο Δήμος Ηρακλείου και οι δημότες του είναι και θα είναι στο πλευρό τους, με κάθε δυνατό τρόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............