Άθλιες εικόνες “μια ανάσα” από το κέντρο του Ηρακλείου της Κρήτης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

22 Ιουλίου 2021

Άθλιες εικόνες “μια ανάσα” από το κέντρο του Ηρακλείου της Κρήτης

 Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων του Ηρακλείου και σύμφωνα με ανάρτηση σε τοπική ιστοσελίδα του Διαδικτύου, σκουπίδια και ξερόχορτα συνθέτουν το απαράδεκτο σκηνικό στις σπηλιές της Χρυσοπηγής, μια ανάσα από το κέντρο του Ηρακλείου, με τους κατοίκους της πόλης να ανησυχούν, καθώς, στις εν λόγω σπηλιές συχνάζουν άτομα με παραβατική συμπεριφορά. 


Οι δημότες της πόλης εκφράζουν τα παράπονά τους για τις απαράδεκτες εικόνες που καταγράφονται στη γειτονιά τους αλλά και για τους κινδύνους που ελλοχεύουν εκεί τις βραδινές ώρες, πέριξ των ανωτέρω σπηλιών. Από τη μια, τα σκουπίδια στις ως άνω σπηλιές, και από την άλλη τα ξερόχορτα γύρω τους, κάνουν τους δημότες να αγωνιούν για το ενδεχόμενο εκδήλωσης πυρκαγιάς. Παράλληλα, οι τελευταίοι κάνουν έκκληση, ώστε να δρομολογηθούν έργα στην περιοχή, τα οποία θα συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

Προτίθεσθε να λάβετε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και να δρομολογήσετε τις απαραίτητες παρεμβάσεις, κατά το μερίδιο της δικαιοδοσίας που σας αναλογεί, ώστε να ξαναποκτήσει το κέντρο του Ηρακλείου της Κρήτης και η εντός των ορίων του περιοχή, όπου βρίσκονται οι σπηλιές της Χρυσοπηγής την ευπρέπεια που τους αρμόζει, δίχως οι κάτοικοι της πόλης αλλά και οι τουρίστες να αντικρίζουν απαράδεκτα σκηνικά να διαδραματίζονται στις ανωτέρω περιοχές ή σκουπίδια, όπως περιγράφεται παραπάνω;

Ο ερωτών Βουλευτής ΑΒΔΕΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............