Στην ανασκαφή της Αρχαίας Λύττου ο Χάρης Μαμουλάκης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

27 Ιουλίου 2021

Στην ανασκαφή της Αρχαίας Λύττου ο Χάρης Μαμουλάκης

 Στον χώρο όπου διεξάγονται οι ανασκαφικές εργασίες στην Αρχαία Λύττο βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 26/07 ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.


Ο Χάρης Μαμουλάκης συνομίλησε με τον Διευθυντή της ανασκαφής, Καθηγητή Αρχαίας Ιστορίας και Κλασικών Σπουδών στο Ινστιτούτο Προηγμένων Σπουδών στο Πρίνστον Άγγελο Χανιώτη και με αρχαιολόγους που λαμβάνουν μέρος στις έρευνες, ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών και τους συνεχάρη για τα εξαιρετικά αποτελέσματα.

«Πρόκειται για ανασκαφικές εργασίες με τεράστιο ενδιαφέρον που φέρνουν στο φως δεδομένα όχι μόνο για τη συγκεκριμένη περιοχή, αλλά για το σύνολο της κρητικής ιστορίας» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Η Πολιτεία οφείλει να συνδράμει στις έρευνες με κάθε διαθέσιμο τρόπο. Μεταξύ άλλων, επιβάλλεται να εξασφαλίσει την σωστή φύλαξη του χώρου, γι’ αυτό και προτίθεμαι να καταθέσω σχετική Ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού, έτσι ώστε να διασφαλιστούν οι προϋποθέσεις που θα προστατέψουν την ιστορία του τόπου μας.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............