Εξαιρετικής Ποιότητας τα νερά στις παραλίες του Δήμου Μαλεβιζίου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

04 Ιουλίου 2021

Εξαιρετικής Ποιότητας τα νερά στις παραλίες του Δήμου Μαλεβιζίου

 Εξαιρετική είναι η ποιότητα των νερών σε εννέα παραλίες του Δήμου Μαλεβιζίου με βάση τις μετρήσεις που έχουν γίνει από την Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.


Όλες οι μετρήσεις καθώς και πλήθος άλλων στοιχείων μπορεί να βρουν οι πολίτες για 177 συνολικά παραλίες της Κρήτης σε μία εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα που υλοποίησε το τμήμα Παρακολούθησης και Προστασίας Υδατικών Πόρων της Διεύθυνσης Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

Μεταξύ των παραλιών που παρακολουθούνται είναι οι παραλίες Αμμουδάρας, Μαδέ, Αγίας Πελαγίας, Κλαδισσού, Λυγαριάς, Μονοναύτη, Λινοπεραμάτων, Παλαιοκάστρου και Φόδελε του Δήμου Μαλεβιζίου με την ποιότητα των υδάτων να είναι εξαιρετικής ποιότητας με βάση τις μετρήσεις που έχουν γίνει.

Σκοπός της εφαρμογής είναι η δυνατότητα κάθε επισκέπτης να βρει πληροφορίες για το μήκος, πλάτος, βάθος, και διαμόρφωση πυθμένα στις 177 ακτές που είναι διάσπαρτες σε όλη την Κρήτη ενώ υπάρχει και φωτογραφικό υλικό για κάθε ακτή.

Σε κάθε παραλία υπάρχει η κατάταξη ανάλογα με την ποιότητα των υδάτων σε εξαιρετικής ποιότητας, καλής ποιότητας, επαρκούς ποιότητας και ανεπαρκούς ποιότητας. Οι ακτές που παρακολουθούνται από το Τμήμα Παρακολούθησης και Προστασίας Υδατικών Πόρων της Διεύθυνσης Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης έχουν όλες τον χαρακτηρισμό εξαιρετικής ποιότητας.

Επίσης οι πολίτες μπορούν να βρουν πληροφορίες για:

τον τρόπο πρόσβασης στην κάθε ακτή με οδηγίες πλοήγησης

τις υποδομές για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών,

τις πιέσεις που ενδέχεται να επηρεάσουν την ποιότητα των υδάτων,

τη νομοθεσία αλλά και τις αρμόδιες Υπηρεσίες στις οποίες μπορεί να απευθυνθεί ο κάθε πολίτης σε περιπτώσεις ρύπανσης – μόλυνσης των ακτών.

Την εφαρμογή μπορούν να κατεβάσουν στα κινητά τους τηλέφωνα οι ενδιαφερόμενοι κάνοντας αναζήτηση στο app store τον τίτλο της εφαρμογής που είναι Bathing Waters in Crete

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............