‘’Τα Ραδίκια Ανάποδα’’ Μια απολαυστική κωμωδία με τον Γιώργο Γαλίτη, στο Αίθριο του ΠΣΚΗ, το Σάββατο 31 Ιουλίου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

24 Ιουλίου 2021

‘’Τα Ραδίκια Ανάποδα’’ Μια απολαυστική κωμωδία με τον Γιώργο Γαλίτη, στο Αίθριο του ΠΣΚΗ, το Σάββατο 31 Ιουλίου

 Με την παράσταση ‘’Τα Ραδίκια Ανάποδα’’, μια μαύρη κωμωδία που έχει συγγράψει και ερμηνεύει ο Γιώργος Γαλίτης σε σκηνοθεσία του Βλαδίμηρου Κυριακίδη, συνεχίζονται το Σάββατο 31 Ιουλίου 2021, στις 21:30, στον Αίθριο χώρο του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου, οι εκδηλώσεις του ΠΣΚΗ.


Η παράσταση ‘’Τα Ραδίκια Ανάποδα’’, είναι μια μαύρη κωμωδία με δεκατρείς κωμικούς επικήδειους που σατιρίζουν με πολύ χιούμορ αναγνωρίσιμα πρόσωπα και καταστάσεις. Ένας εγωπαθής πολιτικός, μια πολύ πολύ πολύ πλούσια χήρα εφοπλιστή, ένας χειρουργός που είναι φίλος αλλά πάνω απ’ όλα επιστήμων, η κλασική τραγουδίστρια Χλόη Μοιρολόη, ένα κλεφτρόνι, ένας στρατηγός, ένας μάγειρας και ο Χάρος αυτοπροσώπως, είναι μερικά από τα δεκατρία πρόσωπα του έργου.
Η παράσταση “Τα Ραδίκια Ανάποδα” έκανε πρεμιέρα Τρίτη και 13 Μαρτίου του 2012, αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και τους κριτικούς και συνεχίζει την πορεία της εδώ και εννέα χρόνια σε θέατρα όλης της Ελλάδας.
 
 
Προπώληση εισιτηρίων
Η προπώληση των εισιτηρίων, αξίας 12 € (γενική είσοδος) και 8 € (άνεργοι, ΑμεΑ, πολύτεκνοι, φοιτητές) ξεκίνησε και το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από:

  • Το Βιβλιοπωλείο Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:00 - 15:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00 - 14:00 & 17:30 - 21:00).
  • Το viva.gr, από εδώ: https://www.viva.gr/tickets/theater/synedriako-kentro-hrakleiou/ta-radikia-anapoda/
  • Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου (Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 - 15:00 και 17:00 - 20:00, από τη Δευτέρα 26/7)

Σημειώνεται ότι η έκδοση των εισιτηρίων από τα σημεία προπώλησης, γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο (χρεωστική ή πιστωτική κάρτα), σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα. Σε όλες τις εκδηλώσεις του ΠΣΚΗ, εφαρμόζονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............