Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης το 14ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά Παλαιόχωρας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

24 Ιουλίου 2021

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης το 14ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά Παλαιόχωρας

 Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων και του Δήμου Καντάνου Σελίνου, πραγματοποιείται το 14ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά Παλαιόχωρας από τις 23 έως τις 30 Ιουλίου στην Παλαιόχωρα Χανίων.


Η Παλαιόχωρα υποδέχεται τους σκακιστές που πρόκειται να αγωνιστούν στο Τουρνουά. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, πρόκειται για ένα τουρνουά που κάθε χρόνο δείχνει τη δυναμική και την απήχηση που έχει κατακτήσει σ’ όλο το σκακιστικό κόσμο. Το τουρνουά της Παλαιόχωρας έχει αποδείξει επανειλημμένως και σε πολύ δύσκολες συνθήκες τη δυναμική του, βάζοντας σε πολύ ψηλά επίπεδα τον πήχη με πολλαπλά ανταποδοτικά οφέλη για όλο το Νομό Χανίων. Η δυναμική αυτή φαίνεται και φέτος, καθώς σε μία δύσκολη χρονιά, πάνω από 800 άτομα θα βρίσκονται για ένα δεκαήμερο στην Παλαιόχωρα. Οι όμορφες παραλίες, ο φιλόξενος κόσμος και η εμπειρία των διοργανωτών, αποτελούν εγγύηση για μία άψογη διοργάνωση.

Οι διοργανωτές επισημαίνουν επίσης ότι πρόκειται για το δυναμικότερο τουρνουά που διεξάγεται στη χώρα μας και αυτό το αντιλαμβάνεται κανείς από τη λίστα συμμετοχών και τους ισχυρούς GM σκακιστές που αγωνίζονται σ’ αυτό. Συμμετέχουν παίκτες από 30 χώρες, αριθμός – ρεκόρ για την διοργάνωση. Το ίδιο ισχύει και για το συνολικό αριθμό συμμετοχών που ξεπερνά τους 300 αθλητές, ο μεγαλύτερος αριθμός σε όλη την ιστορία του Τουρνουά.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, εφαρμόζονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Οι διοργανωτές τονίζουν ότι: «Πολύ σημαντικά και τα μέτρα πρόληψης για τον Covid που έχουν ληφθεί με καθημερινά self test στους νεαρούς σκακιστές – παρουσία των υπευθύνων – καθώς rapid test από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Καθημερινά πραγματοποιούνται θερμομετρήσεις σε όλους τους παίκτες. Υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας στους αγώνες, ενώ στο χώρο θα υπάρχουν αντισηπτικά.»

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Γ.Γ.Α. και του Ε.Ο.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............