Λευκή Άμμος Και Χρώματα Γεμάτα Μπλέ Η Παραλία Βούλισμα 12 Χιλιόμετρα Απο Τον Άγιο Νικόλαο - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

07 Ιουνίου 2021

Λευκή Άμμος Και Χρώματα Γεμάτα Μπλέ Η Παραλία Βούλισμα 12 Χιλιόμετρα Απο Τον Άγιο Νικόλαο

 3


Μια παραλία στην Κρήτη με άρωμα Καραϊβικής! Λευκή άμμος, θάλασσα με χρώμα εξωτικό σε μια απόσταση μόλις 12 χιλιομέτρων από τον Άγιο Νικόλαο!
Το Βούλισμα είναι ο δεύτερος από τους τρεις κόλπους του όμορφου χωριού Ίστρον. Το Ίστρον βρίσκεται πολύ κοντά στο Καλό Χωριό, περίπου 12 χιλιόμετρα ανατολικά από τον Άγιο Νικόλαο και 22 χιλιόμετρα βόρεια της Ιεράπετρας. Η παραλία Βούλισμα ή Χρυσή Άμμος απέχει περίπου 500 μέτρα από το χωριό προς τα ανατολικά. Έχει μήκος περίπου 700 μέτρα και αποτελεί τη μεγαλύτερη δημοτική παραλία του Καλού Χωριού.

Voulisma-cretan-beaches-1024x768

Είναι μια πολύ καλά οργανωμένη παραλία με ομορφιά που σπάνια συναντάς σε παραλίες του βόρειου άξονα της Κρήτης. Η λευκή της αμμουδιά δίνει στο νερό της θάλασσας ένα γαλαζοπράσινο χρώμα που θα σας μεταφέρει νοερά σε τροπικούς προορισμούς. Στα δυτικά της κεντρικής παραλίας που λέγεται Βουλισμένη, υπάρχει ένας μικρότερος κόλπος, περισσότερο προστατευμένος από τον άνεμο και λιγότερο οργανωμένος.

1

Το Βούλισμα είναι βραβευμένο με γαλάζια σημαία και συνήθως η θάλασσα είναι ήρεμη και γαλήνια. Η πρόσβαση είναι εύκολη μέσω της Εθνικής οδού Αγίου Νικολάου – Ιεράπετρας. Σε ένα πλάτωμα πάνω από την παραλία υπάρχει μια καντίνα στην οποία μπορείτε να τσιμπήσετε κάτι ή να δροσιστείτε με ένα αναψυκτικό και να χαλαρώσετε θαυμάζοντας την υπέροχη θέα.

2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............