Με Σελίμοβιτς και μαύρα περιβραχιόνια για τον θάνατο του Ανδρεανίδη - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

15 Μαΐου 2021

Με Σελίμοβιτς και μαύρα περιβραχιόνια για τον θάνατο του Ανδρεανίδη

 Με τον Βαχίντ Σελίμοβιτς στην αποστολή θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό ο ΟΦΗ το Σάββατο (15/5, 19:30), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι άουτ στη Super League. Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας της Κρήτης προπονήθηκε και την Παρασκευή (14/5), με τον Νίκο Νιόπλια να τον συμπεριλαμβάνει στην αποστολή για το ματς με την ομάδα του Αγρινίου. Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια κόντρα στον Παναιτωλικό, τιμώντας τη μνήμη του Μίλτου Ανδρεανίδη, ενώ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη της αναμέτρησης. 


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου, αλλά τιμ μάνατζερ των ακαδημιών της ΠΑΕ έφυγε σε ηλικία 62 ετών, καθώς ταλαιπωρήθηκε από σοβαρά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα. Ο σύλλογος της Κρήτης έκανε αίτημα στη Super League για να αγωνιστεί το Σάββατο (15/5, 19:30) με μαύρα περιβραχιόνια στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, αλλά και να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη της, αιτήματα που έκανε αμέσως δεκτά η διοργανώτρια Αρχή.

Στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή του ο ΟΦΗ για τον θάνατο του Μίλτου Ανδρεανίδη, ανέφερε: «Ο ΟΦΗ πενθεί. Ο πιο χαμογελαστός άνθρωπος της ομάδας δεν είναι πια μαζί μας. Η μεγαλύτερη καρδιά του ΟΦΗ έπαψε να χτυπάει. Ο Μίλτος Ανδρεανίδης, ένας από τους ποδοσφαιριστές που έγραψαν τις πιο χρυσές σελίδες ιστορίας με την κατάκτηση του κυπέλλου το 1987 και του Βαλκανικού το 1989, πήρε τον δρόμο για την αιωνιότητα, αφού παρά τον μεγάλο αγώνα που έδωσε, η καρδιά του δεν άντεξε!

Τη φανέλα του ΟΦΗ φόρεσε από το 1982 ως το 1992 και μέτρησε συνολικά 227 αγώνες, ενώ αγωνίστηκε επίσης στον Κιλκισιακό, τον Εργοτέλη και τον ΠΟΑ.

Από τον Οκτώβριο του 2018 κατείχε τη θέση του Team Manager των ακαδημιών της ΠΑΕ ΟΦΗ, αποτελώντας την ψυχή όλης της ομάδας στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο!

Αγαπημένε μας Μίλτο, πάντα θα είσαι μαζί μας και η θετική σου αύρα θα μας συντροφεύει σε κάθε βήμα!».

Το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης του ΟΦΗ περιελάμβανε ασκήσεις αντίδρασης και τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία συνέχισε ο Aντίλ Ναμπί, o Πασχάλης Στάικος έκανε θεραπεία, ενώ ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ακολούθησε για μια ακόμη ημέρα ατομικό πρόγραμμα.

Εκτός από τους παραπάνω, στην αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον Παναιτωλικό δεν συμπεριελήφθηκαν οι Ρικάρντο Βαζ, Φελίπε Σόουζα, Νασαρένο Σολίς, Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, Θοδωρής Μίγγος, Βαγγέλης Νοικοκυράκης, Βασίλης Σηφάκης, Γιώργος Σουρνάκης, Μανώλης Σμπώκος και Νίκος Χαλκιαδάκης.

Την 21μελή αποστολή του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό απαρτίζουν οι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Βάις, Λυμπεράκης, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Σταρτζεόν, Νέιρα, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Γιαννούλης, Γιάννου, Σαρντινέρο, Γρίβας, Μεγιάδο, Καστάνιος, Ντε Γκουζμάν, Κοροβέσης.

AΣΠΑΣΙΑ ΒΕΛΟΝΑΚΗ

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............