Ένα νέο απορριμματοφόρο παρέλαβε ο δήμος Μαλεβιζίου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

21 Μαΐου 2021

Ένα νέο απορριμματοφόρο παρέλαβε ο δήμος Μαλεβιζίου

 «Αναβαθμίζουμε το στόλο της υπηρεσίας καθαριότητας ενισχύοντας την προσπάθεια για ποιοτικότερες υπηρεσίες προς τους δημότες μας.»

Αυτό τόνισε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, κατά την παραλαβή ενός νέου σύγχρονου απορριμματοφόρου που προστέθηκε στο στόλο της υπηρεσίας καθαριότητας.


Πρόκειται για ένα απορριμματοφόρο που η προμήθεια του έγινε με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Φιλόδημος 2 με κόστος 173.000 ευρώ. Είναι κατασκευασμένο με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και τα συστήματα ασφαλείας για τους εργαζόμενους.

Στο αμαξοστάσιο του δήμου Μαλεβιζίου βρέθηκαν το πρωί εκτός το δήμαρχο οι αντιδήμαρχοι, καθαριότητας Μιχάλης Αλμπαντάκης, Οικονομικών Γρηγόρης Φασουλάκης και καθημερινότητας του πολίτη και περιβάλλοντος Γρηγόρης Περισυνάκης.

Επόμενος στόχος του δήμου είναι η προμήθεια δύο ακόμα νέων ηλεκτροκίνητων απορριμματοφόρων που θα συμβάλουν σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος.

«Ένα νέο σύγχρονο απορριμματοφόρο έρχεται να προστεθεί στις προσπάθειες των εργαζομένων στην υπηρεσία καθαριότητας δίνοντας ώθηση για ακόμα ποιοτικότερες υπηρεσίες προς του δημότες. Στόχος μας είναι η συνεχής ανανέωση του στόλου της υπηρεσίας. Μία άλλωστε από τις προτάσεις που έχουμε υποβάλει στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» είναι και η προμήθεια δύο ηλεκτροκίνητων απορριμματοφόρων ώστε να συμβάλουμε περισσότερο στην προστασία του περιβάλλοντος και να προσφέρουμε ποιοτικότερες υπηρεσίες στους πολίτες.» δήλωσε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............