Φαρμακευτική κάνναβη: Σκληρή κριτική στη Βουλή από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χάρη Μαμουλάκη - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

24 Μαΐου 2021

Φαρμακευτική κάνναβη: Σκληρή κριτική στη Βουλή από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χάρη Μαμουλάκη

 Ασκώντας σκληρή, αλλά απολύτως τεκμηριωμένη κριτική κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη φαρμακευτική κάνναβη στη Βουλή, ο Χάρης Μαμουλάκης, ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καυτηρίασε την «οβιδιακή μεταμόρφωση» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε της​ ΝΔ στο συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς και τις έντονες διαφωνίες που εξακολουθούν να υπάρχουν εντός της Κυβέρνησης.


«4 Κοινοβουλευτικές Επιτροπές. 11 και πλέον ώρες συνεδρίασης. Κανείς βουλευτής της ΝΔ δεν υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τη φαρμακευτική κάνναβη. Κανένας!» ανέφερε χαρακτηριστικά στην τοποθέτησή του ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΣΠ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν ήταν το νομοσχέδιο το πρόβλημα. Όπως δεν ήταν η Συμφωνία των Πρεσπών, το μαξιλάρι των 37 δισ, το Μάτι, ή τόσα άλλα. Το πρόβλημα της ΝΔ ήταν και παραμένει το αίσθημα ιδιοκτησιακής αντίληψης για την εξουσία. Αίσθημα που προσβάλλεται από την «εισβολή των παρείσακτων της σημερινής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης». Προσβολή, που «νομιμοποίησε» το οποιοδήποτε ψέμα!».

 

Ο Χάρης Μαμουλάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επέτειο των 80 ετών από τη Μάχη της Κρήτης και τη σπουδαιότητα που αυτή είχε κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά και την «επέτειο» ενός έτους από τις διθυραμβικές δηλώσεις Κ. Μητσοτάκη, τον Μάιο του 2020, ότι δήθεν  «κερδίσαμε τη μάχη με τον κορωνοϊό». Έκανε αναφορά επίσης στις απαράδεκτες δηλώσεις του Βουλευτή της ΝΔ Γ. Λοβέρδου για τη συνεπιμέλεια των παιδιών και το δικαίωμα σε αυτή που θεωρεί ο Βουλευτής ότι έχουν οι πατέρες που κακοποιούν τις συζύγους τους, καθώς και στην αντιδημοκρατική τακτική που ακολουθεί η Κυβέρνηση της ΝΔ, διατηρώντας το Κοινοβούλιο σε καθεστώς υπολειτουργίας, παρά το ότι έχει ανοίξει σχεδόν το σύνολο όλων των άλλων δραστηριοτήτων.

Από την τοποθέτηση του Χάρη Μαμουλάκη, δεν έλειψαν και οι αναφορές στο ζήτημα των δασικών χαρτών και τα ανεπίλυτα προβλήματα, σε άσχετες τροπολογίες που κατατέθηκαν στο νομοσχέδιο από την Κυβέρνηση, ενώ υπήρξαν και ιδιαίτερες στιγμές έντασης μεταξύ του Χάρη Μαμουλάκη και του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς και του Εισηγητή της ΝΔ Χρήστου Μπουκώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............