Με επιτυχία η τηλε-ημερίδα του Δήμου Μαλεβιζίου για τους μύθους γύρω από τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

08 Απριλίου 2021

Με επιτυχία η τηλε-ημερίδα του Δήμου Μαλεβιζίου για τους μύθους γύρω από τον εμβολιασμό κατά του Covid-19

 «Η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας μέσα στο ασταθές περιβάλλον της πανδημίας αποκτά ακόμη μεγαλύτερο συμβολισμό. Στο Δήμο Μαλεβιζίου η προσπάθεια είναι συνεχής και πολυδιάστατη. Με δέσμες ενεργειών για την προστασία της δημόσιας υγείαςενισχύουμε την υγειονομική μας ασπίδα. Με ανακουφιστικές πρωτοβουλίες για τις επιχειρήσεις μας, στηρίζουμε την τοπική μας οικονομία.


Σήμερα επιλέξαμε να δώσουμε βαρύτητα στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση. Ευχαριστώ θερμά τον Χρήστο Λιονή και τη Μαρία Κυπράκη για τη σημαντική συνεργασία. Για το πολύτιμο φως που ρίχνουν τόσο γύρω από τους μύθους σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, όσο και γύρω από τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας. Συγχαρητήρια στους Αντιδημάρχους Χρύσα Λυρώνη, Γρηγόρη Φασουλάκη και Νίκη Ζερβού για την επιτυχημένη δράση».

Με αυτά τα λόγια ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας χαιρέτισε την τηλε-ημερίδα που διοργάνωσε σήμερα ο Δήμος Μαλεβιζίου στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας. Η ευρεία συμμετοχή στις εργασίες της ημερίδας καταδεικνύει την ανάγκη συνεχούς ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.

Κεντρικοί ομιλητές της τηλε-ημερίδας ήταν ο κ. Χρήστος Λιονής, Καθηγητής Γενικής Ιατρικής & Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και η κα. Μαρία Κυπράκη, Υγειονολόγος ΠΑΓΝΗ.

Πιο συγκεκριμένα η ομιλία του κ. Λιονή είχε ως θέμα «Εμβόλια & covid 19. Mύθοι και αλήθειες», και η ομιλία της κας. Κυπράκη είχε ως θέμα «Πανδημία – Ατομικά μέτρα προστασίας στον εργασιακό χώρο και στο σπίτι μας κατά του covid 19».

Οι ομιλίες θα αναρτηθούν τις επόμενες ημέρες στο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Μαλεβιζίου malevizi.gov.gr στην ειδική ενότητα που έχει διαμορφωθεί με θέματα ενημέρωσης και μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............