Ανατροπή και πλαφόν στη χρηματοδότηση των Δήμων από το πρόγραμμα «Αντ. Τρίτσης» - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

08 Απριλίου 2021

Ανατροπή και πλαφόν στη χρηματοδότηση των Δήμων από το πρόγραμμα «Αντ. Τρίτσης»

 Στο Δημαρχείο Ηρακλείου βρέθηκε την Πέμπτη 08/04 ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, πραγματοποιώντας συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό.


Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο Ηρακλείου, με ιδιαίτερη έμφαση να δίνεται στις αλλαγές που προέκυψαν στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Αντώνης Τρίτσης». Όπως ενημέρωσε τον Δήμαρχο Ηρακλείου ο Χάρης Μαμουλάκης, τέθηκε αιφνιδιαστικά πλαφόν στις επιχορηγήσεις των έργων των Δήμων, που θα συσχετίζονται πλέον με προηγούμενες χρηματοδοτήσεις που έχουν λάβει από τα προγράμματα «Φιλόδημος» Ι & ΙΙ. Γεγονός που πρακτικά σημαίνει ότι Δήμοι που είχαν πετύχει έπειτα από σωστή προετοιμασία, να εντάξουν σημαντικά έργα στα προηγούμενα προγράμματα, όπως είναι ο Δήμος Ηρακλείου, θα αντιμετωπίσουν πρόσθετες δυσκολίες σε νέες χρηματοδοτήσεις.

Παράλληλα, ο Χάρης Μαμουλάκης ενημέρωσε τον Δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό και για όλες τις κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες που έχει αναπτύξει το τελευταίο διάστημα, οι οποίες αφορούν την παραχώρηση της χερσαίας ζώνης από τον ΟΛΗ στο Δήμο Ηρακλείου, τον Ενετικό Λιμένα, τη μελλοντική αξιοποίηση της έκτασης του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης», τον ΒΟΑΚ και τους κόμβους Ηρακλείου, την υποστελέχωση της ΔΕΥΑΗ, το Ταμείο Ανάκαμψης και τις προκλήσεις προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την κινητικότητα του προσωπικού, κ.α.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ηρακλείου Ευγενία Στυλιανού και η Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών Μαρία Καναβάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............