Έργα σε περιοχές του Δήμου Μυλοποτάμου επισκέφτηκε η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

06 Απριλίου 2021

Έργα σε περιοχές του Δήμου Μυλοποτάμου επισκέφτηκε η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης

 Επίσκεψη σε περιοχές του Δήμου Μυλοποτάμου, όπου εκτελούνται έργα σε οδικά τμήματα και σε γέφυρες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, πραγματοποίησε  η Αντιπεριφερειάρχης, κα Μαρία Λιονή, συνοδευόμενη από στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης και παρουσία των Προέδρων των τοπικών κοινοτήτων.


Συγκεκριμένα, η κα Λιονή μετέβη στο τμήμα Άγιος Σύλλας – Δαμαβόλου – Άγιος Μάμας, στο οποίο εκτελούνται διαπλατύνσεις, επεκτάσεις τεχνικών, κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης σε όσα τμήματα υπήρχαν κατολισθήσεις και καθιζήσεις. Σε όλα τα τμήματα ανάμεσα στους οικισμούς έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή επενδεδυμένης τάφρου.
Στη συνέχεια το Κλιμάκιο επισκέφτηκε τη νέα γέφυρα της Αγιάς, με την κατασκευή της οποίας αποκαταστάθηκε το πρόβλημα της διέλευσης μεγάλων οχημάτων στην περιοχή, τις γέφυρες στο Χάνι Αλεξάνδρου, στα Μουρτζανά και στο Γαράζο στις οποίες έχει γίνει αποκατάσταση των βάθρων. Ο συνολικός προϋπολογισμός των παραπάνω έργων είναι 2.200.000 €. Επίσης εντός των ημερών θα γίνει η αποκατάσταση της γέφυρας στο Μπραχίμο στο Πέραμα, ενώ για τη διαπλάτυνση των δύο γεφυρών στην περιοχή Αγίου Σύλλα επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού είναι σε εξέλιξη η διαδικασία ανάθεσης της σχετικής μελέτης.
Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι όσον αφορά στην εργολαβία, που προβλέπει αντίστοιχες αποκαταστάσεις στο δρόμο Πέραμα-Χουμέρι-Άγιος Μάμας-Άγιος Ιωάννης, έχει αναδειχθεί ανάδοχος και βρίσκεται σε φάση συμβασιοποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............