Αφιέρωμα στον πατέρα της Κρητικής Λαογραφίας Παύλο Βλαστό από το ψηφιακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

06 Απριλίου 2021

Αφιέρωμα στον πατέρα της Κρητικής Λαογραφίας Παύλο Βλαστό από το ψηφιακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου

 Με μια προσέγγιση στο έργο του «πατέρα της Κρητικής Λαογραφίας» Παύλου Βλαστού, συνεχίζονται την Τετάρτη 7 Απριλίου οι προβολές στο ψηφιακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου - Heraklion Arts and Culture.


Στην on line πρεμιέρα, η οποία θα προβληθεί στις 21:15 στον παρακάτω σύνδεσμο https://youtu.be/a4ushrxlXmE, ενώ μετά την πρώτη προβολή θα παραμείνει διαθέσιμη, on demand, στη ζώνη θέασης «Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνική», ο φιλόλογος και ιστορικός λαογραφίας Ανδρέας Λενακάκης, μιλά για την προσωπικότητα και το έργο του Παύλου Βλαστού.

Πολυπράγμων και εμβριθής στις ενασχολήσεις του ο Βλαστός, έζησε μια ενδιαφέρουσα ζωή, σημαδεμένη από τους καιρούς, και τα σημαντικά γεγονότα της εποχής του. H παρουσίαση της προσωπικότητας και του έργου του από τον Ανδρέα Λενακάκη, έναν φιλόλογο που το πάθος του είναι η λαογραφία, εγγυάται την ακριβή και εμπεριστατωμένη περιγραφή του ανθρώπου και του έργου του.

Συντελεστές:

Αντρέας Λενακάκης - Φιλόλογος, Ιστορικός Λαογραφίας

Γιώργης Πακιουφάκης - Παραγωγή βίντεο, μοντάζ

Διάρκεια: 30 λεπτά και 34'

Ψηφιακό Φεστιβάλ "Κρήτη μια Ιστορία, 5+1 πολιτισμοί" Παραγωγή: Δήμος Ηρακλείου -Αντιδημαρχία Πολιτισμού

Για εγγραφή στο Heraklion Arts and Culture ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2Ym3OSb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............