Ευρωπαϊκή Εντολή Προστασίας - Διαδικτυακό Σεμινάριο - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

21 Απριλίου 2021

Ευρωπαϊκή Εντολή Προστασίας - Διαδικτυακό Σεμινάριο

 Ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου συμμετέχει στο διακρατικό Ευρωπαϊκό έργο ARTEMIS ( https://www.artemis-europa.eu/?lang=el ), το οποίο στοχεύει στην προαγωγή της Ευρωπαϊκής Εντολής Προστασίας. Η Ευρωπαϊκή Εντολή Προστασίας εισήχθηκε με την Οδηγία 2011/99/EU για να επιτρέπει τις διαδικασίες δικαστικής εντολής προστασίας που εκδίδονται σε ποινικές διαδικασίες σε ένα Κράτος Μέλος να εφαρμόζονται και σε άλλο Κράτος Μέλος.


Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνει δωρεάν Διαδικτυακό Επιμορφωτικό Σεμινάριο την Παρασκευή 23 Απριλίου στις 14.00 με θέμα «Έμφυλη Βία & Εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 2011/99/EU και της Ευρωπαϊκής Εντολής Προστασίας» (https://fb.me/e/1q3TR2Smt ).

Το σεμινάριο θα εστιάσει στην μεγιστοποίηση της προστασίας των θυμάτων έμφυλης βίας, μέσω της εφαρμογής Μέτρων Προστασίας και της Ευρωπαϊκής Εντολής Προστασίας, και απευθύνεται σε επαγγελματίες στο πλαίσιο υπηρεσιών και οργανισμών υποστήριξης θυμάτων, όπως κοινωνικοί λειτουργοί, νομικοί σύμβουλοι, ψυχολόγοι και λοιπό προσωπικό.

Κεντρικοί ομιλητές του σεμιναρίου είναι ο κ. Νικόλας Σπετσίδης, υπεύθυνος υλοποίησης έργω του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου, καθώς και οι κ. Αριάδνη Σπανάκη και κ. Μαρία Δασκαλάκη, Δικηγόροι μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom. Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε χρησιμοποιείστε τον παρακάτω σύνδεσμο (https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZAoduqhpjwtG9YYNEasrEFVyZH8MmHgahNp)

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου +30 2810 24 21 21 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: οfficer@kakopoiisi.gr .

Το σεμινάριο είναι μέρος του έργου ARTEMIS - Προώθηση του δικαιώματος προστασίας των γυναικών μέσω της εφαρμογής της Οδηγίας 2011/99/EU και της Ευρωπαϊκής Εντολής Προστασίας το οποίο συν χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα JUSTICE της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............