ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΑ ΚΛΙΚΣ | Ψηφιακή Έκθεση Φωτογραφίας Παιδιών, Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Παιδικού Μουσείου Exploration - kriti traveller

kriti traveller

ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

30 Μαρτίου 2021

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΑ ΚΛΙΚΣ | Ψηφιακή Έκθεση Φωτογραφίας Παιδιών, Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Παιδικού Μουσείου Exploration

 Ποιο είναι το αγαπημένο σου παιχνίδι;

Πώς παίζεις με την οικογένειά σου στο σπίτι;

Ποια παιχνίδια προτιμάς με τους φίλους σου;

Το παιχνίδι είναι η αγαπημένη σου ασχολία και ξέρουμε ότι γνωρίζεις τα πάντα για αυτό! Έτσι, αποφασίσαμε να αποκαλύψουμε όλα του τα μυστικά με τη δική σου βοήθεια. Πώς; Μα φυσικά μέσα από τα… “Παιχνιδιάρικα κλικς”!


Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Παιδικού Μουσείου Exploration έρχεται γεμάτο παιχνίδι, φωτογραφία και τέχνη! Το Exploration προσκαλεί όλα τα παιδιά να γίνουν φωτογράφοι με μία μοναδική αποστολή: να καταγράψουν με τον φωτογραφικό τους φακό τις καθημερινές τους στιγμές παιχνιδιού. Στόχος μας; Να δημιουργήσουμε μία ψηφιακή έκθεση φωτογραφίας που θα αφηγείται τις δικές μας ιστορίες παιχνιδιού!

Και πώς θα τα κάνουμε όλα αυτά; Μα φυσικά… μέσα από την οθόνη του υπολογιστή μας! Θα φτιάξουμε την δική μας ομάδα στον τεράστιο κυβερνοχώρο, όπου θα συναντιόμαστε και θα μοιραζόμαστε τις ιδέες μας!

Αν θέλεις και εσύ να γίνεις ένας από τους φωτογράφους του Μουσείου μας, δήλωσε τώρα τη συμμετοχή στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Exploration και ετοιμάσου για πολλά… κλικς! Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε!

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο mail photo@exploration.gr ή στο τηλ. +30 6948 822 62. Σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής του προγράμματος παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Μουσείου στο www.exploration.gr.

Περισσότερες πληροφορίες:

Exploration Children’s Museum www.exploration.gr | info@exploration.gr

+30 6948 822 622

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΑ ΚΛΙΚΣ | Ψηφιακή Έκθεση Φωτογραφίας Παιδιών, Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Παιδικού Μουσείου Exploration

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ
...
Η Αρχαία Χερσόνησος
...
Το Πέτρινο Τοξωτό Γεφύρι Στο Ποταμό Του Πρέβελη
.........
Ο Ιερός Ναός Του Αγίου Ανδρέα Στην Φινοκαλιά
...
Η Αγκινάρα Της Τσικουδιάς Το Θεραπευτικό Βότανο.
...
Οδοιπορικό Στα Ζωνιανά Του Δήμου Μυλοποτάμου
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
...
Ο Πολύτιμος Χρόνος Των Ώριμων Ανθρώπων
KARPATHOS
Κάθε Λεπτό Κάποιος Φεύγει Απο Αυτόν Τον Κόσμο.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ 101,5 .........

Post Top Ad

.............