Τέθηκε σε λειτουργία η νέα δεξαμενή ύδρευσης στο Κεραμούτσι - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

19 Φεβρουαρίου 2021

Τέθηκε σε λειτουργία η νέα δεξαμενή ύδρευσης στο Κεραμούτσι

 Τέθηκε σε λειτουργία η νέα δεξαμενή ύδρευσης στον οικισμό Κεραμούτσι του Δήμου Μαλεβιζίου. Το έργο υλοποίησε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μαλεβιζίου (ΔΕΥΑΜ).


Τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκαν και οι απαραίτητες δοκιμαστικές εργασίες λειτουργίας του νέου δικτύου ύδρευσης στο Κεραμούτσι που οδηγεί το νερό από το νέο αντλιοστάσιο στην περιοχή Φλέγα Κεραμουτσίου έως τη Νέα Δεξαμενή στην περιοχή Βίγλες.

Το έργο, προϋπολογισμού μελέτης 135.000,00€, υλοποιήθηκε με πόρους από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Υδροαρδευτικά Έργα και Υποστηρικτικές Μελέτες) και αφορούσε στην κατασκευή 1000 μέτρων δικτύου ύδρευσης (450 μέτρα Φ90 20 atm και 550 μέτρα Φ9016atm), καθώς και μιας δεξαμενής χωρητικότητας 150κυβικών σε κατάλληλο χώρο που απέκτησε η ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου με ίδια έσοδα.

Ικανοποιείται έτσι ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του οικισμού Κεραμουτσίου, που αντιμετώπιζαν πρόβλημα με την ομαλή ροή του πόσιμου νερού, λόγω του χαμηλού υψομέτρου της υφιστάμενης δεξαμενής χωρητικότητας μόλις 50 κυβικών, αλλά και λόγω παλαιότητας του δικτύου παροχής στο τμήμα που αντικαταστάθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............