Συνάντηση πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στο Δήμαρχο Χερσονήσου, Γιάννη Σέγκο και το Δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου, Γιάννη Στεφανάκη. - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

13 Ιανουαρίου 2021

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στο Δήμαρχο Χερσονήσου, Γιάννη Σέγκο και το Δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου, Γιάννη Στεφανάκη.

 Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημαρχείο στις Γούρνες ανάμεσα στο Δήμαρχο Χερσονήσου, Γιάννη Σέγκο και το Δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου, Γιάννη Στεφανάκη.


Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος και στην αναζήτηση κοινών δράσεων των δύο Δήμων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον εξέφρασε ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου για τις δυνατότητες συνεργασίας στον τουρισμό, τις περιβαλλοντικές δράσεις, τις καλές πρακτικές σε θέματα καινοτομίας προς όφελος της επισκεψιμότητας αλλά και της καθημερινότητας των δημοτών. 

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου επισήμανε τους δεσμούς των δύο όμορων Δήμων και αναφέρθηκε στη σημασία της ανάπτυξης διαδημοτικών συνεργασιών για την εξωστρέφεια της ευρύτερης περιοχής με πολλαπλά οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες, αλλά και την προστιθέμενη αξία και ανταγωνιστικότητα του τουριστικού προϊόντος που δίνει μια τέτοια προοπτική.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι κκ: Νικηφόρος Γερακάκης, αντιδήμαρχος Τουρισμού Οροπεδίου Λασιθίου, Χάρης Κοντογιάννης, πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου και Μιχάλης Καρακατσάνης, Γενικός Γραμματέας Δήμου Χερσονήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............