Ορισμός νέων Αντιδημάρχων στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας: Με απόφαση του Δημάρχου Μ. Φραγκάκη - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

04 Ιανουαρίου 2021

Ορισμός νέων Αντιδημάρχων στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας: Με απόφαση του Δημάρχου Μ. Φραγκάκη

 Πέντε νέοι αντιδήμαρχοι με διάρκεια θητείας έως τις 4/1/2022 ορίστηκαν στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας, σήμερα Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021, με σχετική απόφαση του Δημάρχου κ. Εμμανουήλ Φραγκάκη, αφού η θητεία των προηγούμενων αντιδημάρχων έληξε. Η νέα σύνθεση διοίκησης περιλαμβάνει τόσο νέα πρόσωπα όσο και ήδη υπηρετούντες αντιδημάρχους που συνεχίζουν να προσφέρουν στο δημοτικό σχήμα, είτε από το ίδιο είτε από διαφορετικά πόστα.


Ειδικότερα, σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 8/2021 απόφαση Δημάρχου, καθήκοντα Αντιδημάρχου αναλαμβάνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι: α) Αραβιάκης Κωνσταντίνος, β) Δραμουντάνη Όλγα, γ) Δρακάκης Ιωάννης, δ) Μουρτζάκης Μιχαήλ και ε) Σμυρνάκης Εμμανουήλ, οι οποίοι αναλαμβάνουν τις εξής αρμοδιότητες:

i. ΑΡΑΒΙΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Πολιτικής Προστασίας με κατά τόπον (χωρική) αρμοδιότητα για τη Δημοτική Ενότητα Θραψανού.

ii. ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗ ΌΛΓΑ: Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Θεμάτων, Πρωτογενούς Τομέα και Αδειοδοτήσεων-Λαϊκών Αγορών με κατά τόπον (χωρική) αρμοδιότητα για την Δημοτική Ενότητα Αρκαλοχωρίου.

iii. ΔΡΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Εξυπηρέτησης του Πολίτη (αρμόδιος για τα ΚΕΠ), με κατά τόπον (χωρική) αρμοδιότητα για τη Δημοτική Ενότητα Καστελλίου.

iv. ΜΟΥΡΤΖΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ: Αντιδήμαρχος Άρδευσης, Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Αθλητισμού – Νέας Γενιάς

v. ΣΜΥΡΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ: Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Αγροτικής Οδοποιίας, Περιβάλλοντος-Πρασίνου και Τουρισμού,

Σύμφωνα με την ανωτέρω απόφαση, όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του θα ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Αραβιάκης, ως αναπληρωτής αυτού και όταν και αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από την Αντιδήμαρχο κα. Όλγα Δραμουντάνη.

Μετά την υπογραφή της ως άνω απόφασης, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση εργασίας του νέου δημοτικού σχήματος διοίκησης υπό το Δήμαρχο κ. Φραγκάκη, στη διάρκεια της οποία έγινε ενημέρωση για τα νέα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες των αντιδημάρχων αλλά και για το σημαντικό έργο που επιτεύχθηκε στο Δήμο κατά την προηγούμενη περίοδο, ενώ παράλληλα συζητήθηκαν και θέματα άμεσου προγραμματισμού για την απρόσκοπτη συνέχιση του έργου της Δημοτικής Αρχής.

Με αφορμή την ανακοίνωση των νέων Αντιδημάρχων, ο Δήμαρχος κ. Εμμανουήλ Φραγκάκης δήλωσε σχετικά:

«Και με το νέο σχήμα διοίκησης συνεχίζουμε με ζήλο και αποφασιστικότητα να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι σ’ έναν και μοναδικό στόχο: να είμαστε αποτελεσματικοί και χρήσιμοι για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας. Οι νέοι αντιδήμαρχοι, παίρνοντας την σκυτάλη από τους προκατόχους τους, αναλαμβάνουν την ευθύνη συνέχισης του προγραμματικού σχεδίου της δημοτικής αρχής για τη διοικητική, οικονομική και αναπτυξιακή ανασυγκρότηση του Δήμου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα της καθημερινότητας του δημότη. Σ’ αυτό το σημείο, θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους απερχόμενους αντιδημάρχους για το σημαντικό έργο που επιτέλεσαν, κατά το πρώτο 1,5 έτος της δημοτικής θητείας, και να τους ευχηθώ να παραμείνουν εξίσου ενεργοί και αποτελεσματικοί, ως δημοτικοί σύμβουλοι. Στους νέους αντιδημάρχους εύχομαι κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους, με ακλόνητη την πεποίθηση ότι θα κάνουν ό,τι καλύτερο για να ανταποκριθούν με επιτυχία στα καθήκοντά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............