Ευχαριστήριο της αναπληρώτριας διοικήτριας του νοσοκομείου Σητείας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

23 Ιανουαρίου 2021

Ευχαριστήριο της αναπληρώτριας διοικήτριας του νοσοκομείου Σητείας

Το Ευχαριστήριο της αναπληρώτριας διοικήτριας του νοσοκομείου Σητείας αναφέρει

Αξιότιμα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου ΦΙΛΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ,


Νιώθω την ανάγκη να σας εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου για την πολύτιμη συνδρομή σας στις δράσεις και πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει το Νοσοκομείο μας καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας. Αυτή τη φορά η παρέμβασή σας στην επέκταση και διαμόρφωση του προκατασκευασμένου  οικίσκου που στεγάζει τα Εμβολιαστικά Κέντρα της Αποκεντρωμένης Οργανικής Μονάδας Σητείας υπήρξε καίρια.

Η προσφορά αυτή μας τιμάει ιδιαίτερα και συμβάλλει τα μέγιστα στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για την προστασία και θωράκιση των πολιτών απέναντι στο νέο κορωνοϊό Covid-19. Τέτοιες πράξεις συμπαράστασης, κοινωνικής μέθεξης και βαθιάς ευαισθητοποίησης πρέπει να αναδεικνύονται ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι είναι αυτοί που βρίσκονται πίσω από την υλοποίηση οραμάτων.

Αγαπητέ Μανώλη, σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που συνοδοιπορείς με όλους εμάς στον δύσβατο δρόμο της πανδημίας.

Αγαπητά μέλη του Συλλόγου, σας ευχαριστώ που γίνεστε κοινωνοί της προσπάθειας μας για προστασία της υγείας των συμπολιτών μας.

Αγαπητοί συμπολίτες, σας ευχαριστώ θερμά που από το υστέρημα σας οι περισσότεροι, στηρίζετε τις προσπάθειες του Συλλόγου και τις δικές μας για διασφάλιση της δημόσιας υγείας.                                               

Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια της Α.Ο.Μ. Σητείας

Μαρία Δαρατσιανού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............