Στις εργασίες πρασίνου στα Ενετικά Τείχη ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

14 Ιανουαρίου 2021

Στις εργασίες πρασίνου στα Ενετικά Τείχη ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός

 Αυτοψία στις εργασίες πρασίνου οι οποίες γίνονται στο ισόπεδο τμήμα των Ενετικών Τειχών, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί τόσο για τον καλλωπισμό του πρασίνου σε συγκεκριμένα σημεία των Τειχών, όπου κρίθηκε απαραίτητο, όσο και για την μεγάλη ανταπόκριση την οποία εξακολουθούν να δείχνουν οι δημότες στη νέα μορφή που έχει πάρει το μνημείο.

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος δήλωσε: «Προχωράμε σε εργασίες πρασίνου στο ισόπεδο τμήμα των Τειχών, προκειμένου να βελτιωθεί κι άλλο η εικόνα τους. Ο κόσμος έχει αγαπήσει την διαδρομή και την έχει εντάξει στην καθημερινότητά του, πράγμα που ήταν και ο βασικός μας στόχος. 

Οφείλουμε λοιπόν να την διατηρούμε καθαρή και ευπρεπή και καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για αυτό με τις υπηρεσίες μας. Ωστόσο για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε όλοι, χρειάζεται και η συνεργασία των δημοτών, η οποία μέχρι στιγμής ευτυχώς παρέχεται»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............