Συμβολικό δώρο του ΟΛΗ στα παιδιά της ένωσης προσωπικού λιμενικού σώματος Ανατολικής Κρήτης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

22 Δεκεμβρίου 2020

Συμβολικό δώρο του ΟΛΗ στα παιδιά της ένωσης προσωπικού λιμενικού σώματος Ανατολικής Κρήτης

 Σημαντικό κομμάτι της κουλτούρας του Oργανισμού Λιμένος Ηρακλείου αποτελεί η υποστήριξή του σε ένα μεγάλο αριθμό κοινωνικών, ανθρωπιστικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.


Και μπορεί φέτος να μην πραγματοποιούνται εορταστικές εκδηλώσεις, όμως ο ΟΛΗ ΑΕ, καλλιεργώντας εμπράκτως τη φιλοσοφία ότι και σε αυτά τα Χριστούγεννα, τα παιδιά πρέπει να χαρούν τις εορτές τους, o ΟΛΗ πρόσφερε συμβολικά δώρα στα παιδιά της Ενωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης.

Την Διοίκηση του ΟΛΗ ΑΕ επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Ενωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αν. Κρήτης Γεώργιος κ. Σφακιανάκης, ο Γεν. Γραμματέας κ. Γιάννης Σαραντίδης και το Μέλος του Δ.Σ. κ. Δημήτρης Μαργαριτάκης, προκειμένου να αποδώσουν τις ευχαριστίες τους.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ένα εξαιρετικά θερμό κλίμα, όπου υπογραμμίστηκε η διάθεση και από τις δύο πλευρές να συνεχιστεί η έως τώρα αγαστή συνεργασία μεταξύ ΟΛΗ ΑΕ και Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης.

Αναλυτική υπήρξε η ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Ενωσης κ. Σφακιανάκη, για θέματα και προβλήματα που τους απασχολούν, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΗ κ. Μηνά Παπαδάκη να δηλώνει ότι, οτιδήποτε ενδυναμώνει την λειτουργία του Λιμενικού Σώματος τον βρίσκει σύμφωνο και αρωγό.

Τέλος, τόσο ο Πρόεδρος του ΟΛΗ Α.Ε., κ. Ιωάννης Βαρδαβάς, όσο και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης, μετέφεραν τις ιδιαίτερες ευχαριστίες τους για την ουσιαστική συμβολή των ανδρών και γυναικών που υπηρετούν στο Σώμα, δίνοντας θερμά συγχαρητήρια για τη διαχείριση και την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.

Με την ευχή αυτή η δύσκολη περίοδος να ανήκει σύντομα και οριστικά στο παρελθόν, έκλεισε η συνάντηση με την ανταλλαγή θερμών εορταστικών ευχών και ευχαριστιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............