Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του προέδρου της Τ.Κ Παλαικάστρου Σητείας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

24 Δεκεμβρίου 2020

Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του προέδρου της Τ.Κ Παλαικάστρου Σητείας

 Η φετινή χρονιά είναι η απόδειξη του τι μπορούμε να επιτύχουμε όταν συνεργαζόμαστε.

Καθ' όλη τη διάρκεια της κρίσης, ενώσαμε τις δυνάμεις μας, προσέχοντας και εφαρμόζοντας όσο το δυνατόν τα προτεινόμενα μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια όλων.
Μαζί, δείξαμε πραγματικά πόσο δυνατοί είμαστε και προσαρμοστήκαμε γρήγορα στις μεταβαλλόμενες, δύσκολες και πρωτόγνωρες ανάγκες που προέκυψαν, με αποτέλεσμα η περιοχή μας να βγει αλώβητη από τον εφιάλτη αυτού του ιού!


Υπήρξαν πολλές φορές μες τη χρονιά που πέρασε, που ήταν δύσκολο να προβλέψει κανείς τι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, ακόμα και την επόμενη ημέρα .
Ωστόσο, όλα όσα κάναμε για να ανταποκριθούμε στις πιο επείγουσες ανάγκες, έγιναν με γνώμονα την ισονομία, και την σωστή βαθμονόμηση των αναγκών και των προτεραιοτήτων.
Χωρίς εσάς, δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα.
Γι' αυτό θέλω να σας ευχαριστήσω, για όλους τους τρόπους με τους οποίους συνεργαστήκατε μαζί μας το 2020, και ετοιμαζόμαστε να μοιραστούμε μαζί σας, το όραμά μας για το 2021.
Σας ευχαριστώ επίσης που μοιραστήκατε τα σχόλιά σας σχετικά με το τι κάναμε καλά, αλλά και το τι χρειαζόταν να βελτιώσουμε, για να ανταποκριθούμε στην καθημερινότητα, συμμετέχοντας στις καθημερινές ανακοινώσεις μας στην σελίδα μας
https://www.facebook.com/groups/palaikastro
.
Εύχομαι να μην ξαναζήσουμε παρόμοιες καταστάσεις, και όλα τα υπόλοιπα θα φτιάξουν σιγά σιγά !

Είναι εύκολο να κρίνουμε τους άλλους...
Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι συμβαίνει στη ζωή του άλλου, και πόσο μεγάλες είναι οι δυσκολίες που μπορεί να έχει να αντιμετωπίσει.
Συγνώμη αν γίναμε αιτία να στενοχωρηθούν κάποιοι, αλλά πάνω απόλα για εμάς, επαναλαμβάνω, προέχει το ΚΟΙΝΌ ΣΥΜΦΈΡΟΝ, και για αυτό θα αγωνιστούμε δυνατότερα, από τους πρώτους μήνες του νέου έτους, με "ΝΈΑ ΌΠΛΑ" στα χέρια μας, ώστε να μπορέσει επιτέλους ο τόπος αυτός, να επωφεληθεί στον βαθμό που του αξίζει!

ΚΑΛΈΣ ΓΙΟΡΤΈΣ, ΑΜΈΤΡΗΤΑ, ΜΕ ΥΓΕΊΑ ΧΡΌΝΙΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ,
ας είναι ο νέος χρόνος, η αρχή επαναφοράς της κανονικότητας στην ζωή μας, ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΊΣ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............