Ευχές για τις γιορτές των Χριστουγέννων αντάλλαξαν ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ.κ Ανδρέας μαζί με τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκη - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

24 Δεκεμβρίου 2020

Ευχές για τις γιορτές των Χριστουγέννων αντάλλαξαν ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ.κ Ανδρέας μαζί με τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκη

 Ευχές για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με πολλά χαμόγελα, έστω και κάτω από τις μάσκες, αντάλλαξαν ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ.κ Ανδρέας μαζί με τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκη, με παραγωγούς και πολίτες στις λαϊκές αγορές Αρκαλοχωρίου και Καστελλίου.


Ο κ. Φραγκάκης, τόνισε πως η Δημοτική Αρχή, κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, θα παραμείνει κοντά στον πολίτη και θα συνεχίσει την προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητάς του.

«O Δήμος μπήκε αναγκαστικά, λόγω του covid-19, στην διαδικασία να επαναπροσδιορίσει τους στόχους του με απώτερο σκοπό βέβαια τη στήριξη σε όλα τα επίπεδα του πολίτη, των παιδιών και των ευάλωτων οικογενειών», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Φραγκάκης.

Επίσης, αντάλλαξε εορταστικές ευχές με τα στελέχη και το προσωπικό του Δήμου στους οποίους και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά με υγεία και αισιοδοξία για το Νέο Έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............