Αναβαθμίζονται άλλες εφτά παιδικές χαρές του Δήμου Ηρακλείου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

08 Δεκεμβρίου 2020

Αναβαθμίζονται άλλες εφτά παιδικές χαρές του Δήμου Ηρακλείου

 Υπεγράφη την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου στη Λότζια η σύμβαση για την «Προμήθεια υλικών και εξοπλισμού 7 παιδικών χαρών του Δήμου Ηρακλείου». Τη σύμβαση υπέγραψε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας, παρουσία και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη.


Η προμήθεια αφορά την ανακατασκευή επτά (7) παιδικών χαρών του Δήμου Ηρακλείου. Πρόκειται για:

1. Την παιδική χαρά στη περιοχή Β’ Δ.Ο.Υ. (Μικράς Ασίας /Λεωφ. Κνωσού και Κουνάλη) Πάρκο Μικράς Ασίας - συνολικής έκτασης 564 m2 περίπου.

2. Την παιδική χαρά στην οδό Βεργίνας (κάθετη στην οδό Εθνομαρτύρων / περιοχή Βαθυπέτρου) – συνολικής έκτασης 408 m2 περίπου.

3. Την παιδική χαρά στην οδό Λεωνιδίου (περιοχή Πατέλες), συνολικής έκτασης 341 m2 περίπου.

4. Την παιδική χαρά στη περιοχή Αγία Βαρβάρα (Καμίνια Οδ. Ισαύρων και Γορτύνης), συνολικής έκτασης 307 m2 περίπου.

5. Την παιδική χαρά στην οδό Γαληνού (κάθετος στην Χριστομιχάλη Ξυλούρη και Κουνάβων), συνολικής έκτασης 130 m2 περίπου.

6. Την παιδική χαρά στο Δειλινό (Άγιος Στυλιανός) στην οδό Παύλου Μελά, συνολικής έκτασης 230 m2 περίπου.

7. Την παιδική χαρά Άγιος Φανούριος (Οδός Δωδεκανήσου και Κεράμου), συνολικής έκτασης 363 m2 περίπου.

Το τελικό ποσό σύμβασης είναι 884.585,29 ευρώ.

Ο Δήμος Ηρακλείου με βασικό στόχο την αναβάθμιση των παιδικών χαρών τόσο λειτουργικά όσο και ποιοτικά, έτσι ώστε τα παιδιά να απολαμβάνουν το παιχνίδι με ασφάλεια σε σύγχρονους και λειτουργικούς χώρους αναψυχής, μέχρι σήμερα έχει ανακατασκευάσει και πιστοποιήσει 45 παιδικές χαρές.

Ο Δήμαρχος δήλωσε μετά την υπογραφή της σύμβασης: «Με τις εργασίες των τελευταίων ετών, το Ηράκλειο διαθέτει πλέον δεκάδες σύγχρονες και ασφαλείς παιδικές χαρές, τις οποίες τα παιδιά και οι γονείς τους έχουν αγκαλιάσει.

Συνεχίζουμε την μεγάλη προσπάθεια για τις ανακατασκευάσουμε όλες, τόσο εντός αστικού ιστού, όσο και στις γειτονιές και στα χωριά του Δήμου μας, διότι θεωρούμε ότι η αναβάθμιση των κοινοχρήστων χώρων, συνιστά και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............