Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

23 Δεκεμβρίου 2020

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού

 Τα εφετινά Χριστούγεννα είναι διαφορετικά από τα προηγούμενα. Η πανδημία μάς υποχρεώνει να τα γιορτάσουμε οικογενειακά, τηρώντας τα μέτρα. Όμως, ακόμα κι αν δεν βρεθούμε με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, είναι στο χέρι μας να διατηρήσουμε το πνεύμα των εορτών ζωντανό: το πνεύμα της ανθρωπιάς, της αγάπης, και της αλληλεγγύης.


Αλληλεγγύη, μέσα σε αυτήν την περιπέτεια που ζούμε, είναι η τήρηση των μέτρων. Φοράμε μάσκα – κρατάμε αποστάσεις – πλένουμε τα χέρια μας συχνά – ακούμε τους ειδικούς.

Προστατεύουμε τους εαυτούς και τους άλλους, δείχνουμε εμπράκτως την ευγνωμοσύνη μας στο υγειονομικό προσωπικό της χώρας, βοηθάμε την πόλη να αντέξει.

O Δήμος Ηρακλείου είναι δίπλα σας από την αρχή της υγειονομικής κρίσης, με τις δομές και τις υπηρεσίες του. Και θα είναι δίπλα σας, για όσο καιρό ακόμα χρειαστεί. Δεν θέλουμε ούτε ένας κάτοικος αυτής της πόλης να νιώσει μόνος και αβοήθητος.

Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζοντας ο ένας τον άλλο, και δείχνοντας υπευθυνότητα, θα γιατρέψουμε τις πληγές που άνοιξε το 2020 και θα κάνουμε το 2021 αφετηρία για ένα καλύτερο μέλλον!

Η επιστήμη μάς δείχνει τον δρόμο για να κερδίσουμε την μάχη, το εμβόλιο άναψε ήδη το φως στο βάθος του τούνελ.

Είμαι βέβαιος ότι έρχονται καλύτερες μέρες για όλους μας.

Καλά Χριστούγεννα.

https://www.youtube.com/watch?v=pXDBAVqbeiE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............