Τις κρίσιμες δεξιότητες που απαιτεί η σύγχρονη αγορά εργασίας ανέδειξε το 4ο EU Jobs and Mobility Roadshow. - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

23 Δεκεμβρίου 2020

Τις κρίσιμες δεξιότητες που απαιτεί η σύγχρονη αγορά εργασίας ανέδειξε το 4ο EU Jobs and Mobility Roadshow.

 Τις κρίσιμες δεξιότητες που απαιτεί η σύγχρονη αγορά εργασίας, μέσα από τις αλλαγές που φέρνουν η Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία και η Ψηφιακή Μετάβαση, ανέδειξε το 4ο EU Jobs and Mobility Roadshow.

 


Στην εκδήλωση συμμετείχαν 31 εκπρόσωποι Ευρωπαϊκών Θεσμικών Οργάνων, Εθνικών Φορέων, Ευρωπαϊκών Δικτύων και Επιχειρήσεων, οι οποίοι παρουσίασαν τα κύρια προγράμματα και χρηματοδοτικά εργαλεία που αφορούν στη νεανική επιχειρηματικότητα και κινητικότητα στην Ευρώπη. Η εκδήλωση αναπτύχθηκε σε 5 ενότητες, τις οποίες συντόνισαν 9 δημοσιογράφοι, και την παρακολούθησε κοινό από όλη την Ελλάδα.

 

To Roadshow διοργάνωσαν 15 Κέντρα Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct από την Ελλάδα, ένα εκ των οποίων είναι και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Κρήτης, με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, των οποίων οι Επικεφαλής Γιώργος Μαρκοπουλιώτης και Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης χαιρέτισαν κατά την έναρξη. Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς τίμησε την εκδήλωση με μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με κύριο θέμα το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, αλλά και σημαντική αναφορά στο πρόγραμμα Erasmus+.

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το Roadshow μέσα από τη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook ή στο YouTube με τίτλο EU Jobs & Mobility Roadshow, με οδηγό τη συνημμένη περίληψη των παρουσιάσεων και το αναλυτικό της πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............