Διαδικτυακός τηλεμαραθώνιος για την ενίσχυση του ΚΗΦΑΑΜΕΑ από τον Α.Π.Σ. Γρανίτη αύριο Κυριακή 27 Δεκεμβρίου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

26 Δεκεμβρίου 2020

Διαδικτυακός τηλεμαραθώνιος για την ενίσχυση του ΚΗΦΑΑΜΕΑ από τον Α.Π.Σ. Γρανίτη αύριο Κυριακή 27 Δεκεμβρίου

Μια αγκαλιά για τα παιδιά του ΚΗΦΑΑΜΕΑ Χανίων, ανοίγει η οικογένεια του Α.Π.Σ. Γρανίτη Αγίας Μαρίνας. Μπορεί οι ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε να έχουν αλλάξει την καθημερινότητα μας, δεν έχουν αλλάξει όμως την διάθεση μας για προσφορά.

Tην Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020, ζωντανά από το θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» διοργανώνεται ένας διαδικτυακός τηλεμαραθώνιος αγάπης, για την ενίσχυση του ΚΗΦΑΑΜΕΑ.Την παρουσίαση θα κάνει η δημοσιογράφος Ευτυχία Πενταράκη, ενώ πολλοί καλεσμένοι και καλλιτέχνες θα πλαισιώσουν τη βραδιά με τη συμμετοχή τους.

Ο τηλεμαραθώνιος που γίνεται με τη στήριξη της Αντιπεριφέρειας Χανίων, του Δήμου Χανίων, του Δήμου Πλατανιά, της ΕΠΣ Χανίων, της ΠΑΕ Χανιά, του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Αγίας Μαρίνας “ΤΑ ΘΌΔΩΡΟΥ”, θα ξεκινήσει στις 19.00 και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσω live streaming:


Ελάτε όλοι μαζί να ανοίξουμε την αγκαλιά μας για τα παιδιά του ΚΗΦΑΑΜΕΑ. Για να είναι αυτές οι γιορτές ξεχωριστές για όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............