Στην Βία…Η Σιωπή ΔΕΝ Είναι Χρυσός - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

11 Νοεμβρίου 2020

Στην Βία…Η Σιωπή ΔΕΝ Είναι Χρυσός

 Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Κατά της Βίας των Γυναικών, η οποία έχει καθιερωθεί από τον ΟΗΕ και εορτάζεται στις 25 Νοεμβρίου.


 Ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου» σε συνεργασία με τα supermarkets Χαλκιαδάκης, αποφάσισαν από κοινού να αφιερώσουν ολόκληρο το μήνα Νοέμβριο στον αγώνα της προάσπισης των δικαιωμάτων των Γυναικών και την μάχη για την υποστήριξη Γυναικών Θυμάτων βίας, φωνάζοντας δυνατά ότι Στη Βία…Η Σιωπή ΔΕΝ Είναι Χρυσός! 

Η Βία κατά των γυναικών αποτελεί θεμελιώδη προβληματική και αντιβαίνει στα ανθρώπινα και πρωταρχικά δικαιώματα. Είναι ένα φαινόμενο που αφορά όλους και καθιστά αδιαμφησβήτητη υποχρέωση μας για συνεχή επαγρύπνηση στην αντιμετώπιση του. Ως Φορέας που δραστηριοποιείται τα τελευταία 20 χρόνια σε αυτό το πεδίο, έχουμε ως ύψιστη υποχρέωση την ενημέρωση & ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών αναφορικά με την Βία κατά των Γυναικών. 

Είναι υπέροχο που σ’ αυτήν μας την προσπάθεια έχουμε ένθερμο υποστηρικτή και συνοδοιπόρο την οικογένεια Χαλκιαδάκη. Από την 1η Νοεμβρίου έως και τις 30 Νοεμβρίου το προσωπικό των καταστημάτων «Χαλκιαδάκης» θα φορά το πορτοκαλί κορδελάκι-σήμα της παγκόσμιας ημέρας κατά της Βίας των Γυναικών-ενώ συγχρόνως στα ταμεία θα υπάρχουν ενημερωτικά φυλλάδια του Φορέα μας. Ο Φορέας μας λειτουργεί 24Ωρη Γραμμή υποστήριξης στην οποία κάθε γυναίκα μπορεί να απευθυνθεί και να αναζητήσει βοήθεια καθώς και συμβουλευτική. Είμαστε στη διάθεση κάθε πολίτης να επικοινωνήσει μαζί μας για να λάβει οποιαδήποτε πληροφόρηση.

«Στην Βία…Η Σιωπή ΔΕΝ Είναι Χρυσός» είναι το μήνυμα που πρεσβεύουμε και ο σκοπός που υπηρετούμε!

· Είμαστε στην διάθεση σας, 24 ώρες το 24ωρο. Μέσω:

ü Γραμμή SOS:801.11.16000 (μόνο σταθερό) & 2810-242121 & 6974301011(και sms) ü e-mail: info@kakopoiisi.gr

ü facebook:Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου

ü skype

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............