Μαλεβίζι: Παιδίατρος στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

11 Νοεμβρίου 2020

Μαλεβίζι: Παιδίατρος στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

 Με παιδίατρο ενισχύει τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς του σταθμούς ο Δήμος Μαλεβιζίου, που παρέχει έτσι υπηρεσίες παιδιατρικής παρακολούθησης της υγείας των παιδιών.


Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου, με ευαισθησία στα παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές του προχώρησε σε συνεργασία με την Παιδίατρο  κα Μπαριτάκη – Νεονάκη Μαρία για την παρακολούθηση της υγείας των παιδιών, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς.  Η συνεργασία δρομολογήθηκε μέσω της Δράσης "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής" της ΕΕΤΑΑ.

Για κάθε παιδί τηρείται  Φάκελος Υγείας, ο οποίος ενημερώνεται από τον παιδίατρο που παρακολουθεί το παιδί εντός του Σταθμού και συνοδεύει το παιδί σε όλο το διάστημα της φιλοξενίας του στον Σταθμό. Επιπρόσθετα συμβουλευτικός είναι ο ρόλος της Παιδιάτρου στο πρόγραμμα διατροφής των παιδιών. Η παιδίατρος έχει ξεκινήσει ήδη τις επισκέψεις της στο Βρεφονηπιακό Σταθμό Πολύδροσου και Γαζίου ενώ στην συνέχεια θα επισκεφθεί και τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Αγίας Πελαγίας και τους Παιδικούς Σταθμούς Κρουσώνα, Τυλίσου και Αγίας Μαρίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............