Συνάντηση δημάρχου Χερσονήσου με πρόεδρο ΕΕΣ -Περιφερειακού Τμήματος Ηρακλείου, Ζαχαρία Αμανάκη και με αρχηγό Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών ΕΕΣ, Δημήτρη Ξηρουχάκη - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

14 Νοεμβρίου 2020

Συνάντηση δημάρχου Χερσονήσου με πρόεδρο ΕΕΣ -Περιφερειακού Τμήματος Ηρακλείου, Ζαχαρία Αμανάκη και με αρχηγό Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών ΕΕΣ, Δημήτρη Ξηρουχάκη

 Τη βαθύτατη εκτίμησή του στο ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, καθώς και τις θερμές του ευχαριστίες για την πολύτιμη προσφορά στους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες στο Δήμο Χερσονήσου, εξέφρασε ο Δήμαρχος, Γιάννης Σέγκος στον πρόεδρο του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Δρ. Αντώνιο Αυγερινό.


«Οι ακούραστοι εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού βρίσκονται από τις πρώτες κρίσιμες ώρες στο πλευρό μας. Η παρουσία τους είναι καταλυτική και καθημερινά παραδίδουν έμπρακτα μαθήματα ανθρωπιάς και αυτοθυσίας. Η προσφορά τους είναι ακόμα πιο καθοριστική για τους κατοίκους της περιοχής εν μέσω της πρωτοφανούς θεομηνίας και της υγειονομικής κρίσης που διανύουμε. Νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια τον Πρόεδρο του ΕΕΣ, Δρ Αντώνη Αυγερινό, με τον οποίο από την πρώτη στιγμή είμαστε σε επικοινωνία, ο οποίος δείχνει αμέριστο ενδιαφέρον και μας διαβεβαίωσε για την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης. 

Επίσης, ευχαριστώ θερμά το συντοπίτη μας, πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Ηρακλείου, Ζαχαρία Αμανάκη και τον αρχηγό του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Περιφερειακό Τμήμα Ηρακλείου, Δημήτρη Ξηρουχάκη για την αμέριστη υποστήριξή τους και την ανεκτίμητη συνεισφορά τους στην παροχή υπηρεσιών για την ανακούφιση των πληγέντων συνανθρώπων μας. Είναι τιμή μας αυτή η συνεργασία, να σηκώνουμε μαζί την ανθρώπινη ασπίδα αλληλεγγύης,» δήλωσε ο κ. Σέγκος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο στις Γούρνες, με τη συμμετοχή του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης (Κ.Ε.Δ.Χ.), Γιάννη Μηλάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............