Ένα λαμπερό κάστρο σε…μικρογραφία στην Πλατεία Ελευθερίας – Ξεκινά ο στολισμός του Ηρακλείου για τα φετινά Χριστούγεννα - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

24 Νοεμβρίου 2020

Ένα λαμπερό κάστρο σε…μικρογραφία στην Πλατεία Ελευθερίας – Ξεκινά ο στολισμός του Ηρακλείου για τα φετινά Χριστούγεννα

 Ένα λαμπερό, διακοσμητικό, μη επισκέψιμο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» θα στολίσει την Πλατεία Ελευθερίας, θα σκορπίσει φως και χαρά αλλά όμως δεν θα ανοίξει ποτέ τις πύλες του τα φετινά Χριστούγεννα! 


Η πανδημία COVID-19 και κατ επέκταση η ασφάλεια και η υγεία των πολιτών έχουν τον πρώτο λόγο. Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ηρακλείου (ΔΗΚΕΗ) και ο Δήμος Ηρακλείου θα δώσουν φέτος ξεχωριστό χρώμα και λάμψη στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. 

Η πόλη του Ηρακλείου θα φωτιστεί σε κάθε γωνιά της. Ένα λαμπερό, πολύχρωμο και εντυπωσιακό διακοσμητικό «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο»…σε μικρογραφία, όπου όλοι θα μπορούν να θαυμάζουν άλλα όχι να συνωστίζονται στα δρομάκια του θα στηθεί στην «καρδιά» της πόλης, στην Πλατεία Ελευθερίας. 

Όλοι θα μπορούν να το δουν, αλλά όχι να κάνουν τις αγορές τους, να στριμωχτούν στα δρομάκια του, να δουν τους φίλους τους, να παρακολουθήσουν συναυλίες. Η πανδημία COVID-19 δεν άφησε κανένα περιθώριο για τέτοιες διοργανώσεις τα φετινά Χριστούγεννα. 

Έτσι η Πλατεία Ελευθερίας θα γεμίσει με μία συστάδα από μεγάλα Χριστουγεννιάτικα δένδρα που θα μαγνητίζουν το βλέμμα με τα εντυπωσιακά τους στολίδια, με τεράστιες φωτισμένες μπάλες και τρισδιάστατα διακοσμητικά που θα κλέψουν τις παιδικές καρδιές. Θα υπάρχουν τρία θεματικά σπιτάκια που με τη διακόσμηση και τις τρισδιάστατες φιγούρες τους θα βάζουν τα παιδιά στον κόσμο τριών γνωστών παραμυθιών. 


Παράλληλα θα υπάρχει το ταχυδρομείο για τον Άγιο Βασίλη όπου οι μικροί του φίλοι θα έχουν την δυνατότητα- λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας - να του στέλνουν το δικό τους γράμμα. Επίσης θα υπάρχει και το παραδοσιακό έλκηθρο για τις απαραίτητες φωτογραφίες των ημερών, πάντα με τα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19. 

Όλα θα έχουν το χρώμα της χαράς και της γιορτής αλλά χωρίς συνωστισμό, με μεγάλη προσοχή κάνοντας σαφές ότι τα επόμενα χρόνια, το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» θα επιστρέψει με ασφάλεια στην «καρδιά» της πόλης του Ηρακλείου να σκορπίσει χαρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............