Συνεχίζονται τα προγράμματα τηλεάσκησης από τον Δήμο Ηρακλείου και την Ανάπτυξη Αθλητισμού - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

25 Νοεμβρίου 2020

Συνεχίζονται τα προγράμματα τηλεάσκησης από τον Δήμο Ηρακλείου και την Ανάπτυξη Αθλητισμού

 Με επιτυχία συνεχίζονται τα προγράμματα τηλεάσκησης που πραγματοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου και η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου με το προσωπικό της, λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων που απαγορεύουν την δια ζώσης άσκηση στα Δημοτικά Αθλητικά Κέντρα.


Τα προγράμματα υλοποιούν πτυχιούχοι καθηγητές φυσικής αγωγής, στο Δημοτικό Αθλητικό Πνευματικό Κέντρο Ηρακλείου (ΔΑΠΚΗ – Πατέλες) και στο Παγκρήτιο Στάδιο. Μέρος των προγραμμάτων LIVE, τα οποία μεταδίδονται on line στο facebook της ΑΑΗ, είναι διαθέσιμα σε όλους τους πολίτες ανεξάρτητα αν είναι μέλη των Δημοτικών Αθλητικών Κέντρων Ηρακλείου , ενώ άλλα είναι διαθέσιμα μόνο στα μέλη των ΔΑΚΗ, στα οποία και αποστέλλεται το σχετικό link προκειμένου να τα παρακολουθήσουν.

Το περιεχόμενο ανανεώνεται εβδομαδιαία και καλύπτει το σύνολο των ομαδικών προγραμμάτων που διδάσκονταν στα δημοτικά γυμναστήρια όπως Pilates, Yoga, Zumba Dance, TΑE BO, γενική γυμναστική κ.ά.

Περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην σελίδα της ΑΑΗ στο facebook https://www.facebook.com/aahaeota και στο site https://aahaeota.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............