Θεσσαλονίκη: Πιάνουν δουλειά στις ΜΕΘ οι 10 νοσηλεύτριες από την Κρήτη -Εφτασαν στο Ιπποκράτειο - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

19 Νοεμβρίου 2020

Θεσσαλονίκη: Πιάνουν δουλειά στις ΜΕΘ οι 10 νοσηλεύτριες από την Κρήτη -Εφτασαν στο Ιπποκράτειο

 Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης έφτασαν νωρίς το πρωί οι δέκα νοσηλεύτριες από την Κρήτη που αποφάσισαν να βοηθήσουν εθελοντικά στην μάχη που δίνουν οι γιατροί με τους ασθενείς που νοσηλεύονται με κορωνοϊό.

Οι νοσηλεύτριες από την Κρήτη έφτασαν χθες το βράδυ στην Θεσσαλονίκη όπου τις υποδέχτηκαν με λουλούδια στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και από σήμερα πιάνουν δουλειά. Μάλιστα, φτάνοντας με υπηρεσιακά οχήματα έξω από το Ιπποκράτειο, μία από αυτές έκανε το σήμα της νίκης. Θα παραμείνουν για έναν μήνα στο Ιπποκράτειο, με την πρωτοβουλία τους να χαιρετίζεται από τον Βασίλη Κικίλια.


Μάλιστα κι άλλοι νοσηλευτές από άλλες περιοχές της χώρας, θα ταξιδέψουν άμεσα για την Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνδράμουν κι αυτοί στο δύσκολο έργο που έχει το ιατρικό προσωπικό στην πόλη.


Το παράδειγμά τους θα ακολουθήσουν και άλλες πέντε νοσηλεύτριες από το «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο Κομοτηνής, καθώς και έξι ακόμη νοσηλεύτριες και ένας νοσηλευτής από το Αργος και τα Ιωάννινα, αντιστοίχως, αλλά και από τα Γρεβενά.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............