Ένας ξεχωριστός Οκτώβριος στο Elatos Resort & Health Club! - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

04 Οκτωβρίου 2020

Ένας ξεχωριστός Οκτώβριος στο Elatos Resort & Health Club!

 Το Elatos Resort με μεγάλη χαρά υποδέχεται τη φθινοπωρινή σεζόν σε έναν παράδεισο ιδιωτικότητας στην καρδιά της φύσης! Σε απόλυτη αρμονία με τα νέα υγειονομικά πρωτό-κολλα για τον τουρισμό, το ξενοδοχείο προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να βιώσουν τα πιο όμορφα Σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου στον Παρνασσό! Ζήστε μοναδικές στιγμές γεμάτες με ξεχωριστές δραστηριότητες και νιώστε παράλληλα την αίσθηση της απόλυτης ηρεμίας απολαμβάνοντας μια αξέχαστη διαμονή στα αυτόνομα chalets στα 1.300 μ. υψόμετρο!

6o Ελληνικό Oktoberfest στο Elatos Resort!

Τα δημοφιλή θεματικά Σαββατοκύριακα κάνουν πρεμιέρα με το 6ο Ελληνικό Oktoberfest, το οποίο έχει πια αναδειχθεί σε θεσμό! Στις 16-18 Οκτωβρίου το Elatos Resort & Health Club προσκαλεί τους επισκέπτες του σε ένα ταξίδι γεύσεων με τοπικά εδέσματα με συνοδεία από αρωματικές μπίρες με προέλευση από ελληνικές μικροζυθοποιίες. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να δοκιμάζουν ελεύθερα όλα τα είδη μπίρας με αποκορύφωμα ένα λαχταριστό μεσημεριανό γεύμα το Σάββατο! Ακόμη, θα έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν τα ό-μορφα μονοπάτια του Παρνασσού μέσα από μια πεζοπορία στη φύση!

Αποδράστε την 28η Οκτωβρίου στο βουνό!

Κάντε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα, μόλις δύο ώρες μακριά από την Αθήνα, και απολαύστε την ηρεμία και τον φρέσκο αέρα του βουνού με αφορμή την αργία της 28ης Ο-κτωβρίου στο Elatos Resort & Health Club! Στις 23/10-1/11 το Resort υποδέχεται τους επι-σκέπτες του για μια εξόρμηση στη φύση γεμάτη ευεξία και αναζωογόνηση! Γεμίστε ενέργεια επιλέγοντας τις δραστηριότητες βουνού με την καθοδήγηση των έμπειρων συνεργατών μας.

Μοναδικές στιγμές για όλη την οικογένεια με απόλυτη ασφάλεια!

Αφεθείτε στη μαγεία των Σαββατοκύριακων στο Elatos Resort & Health Club μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα χωρίς κανένα άγχος! Το ξενοδοχείο φροντίζει για την ασφάλεια προσωπικού και επισκεπτών εφαρμόζοντας αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστα-σίας. Η ιδιωτικότητα και η ηρεμία που προσφέρει η ιδανική τοποθεσία του σε συνδυασμό με την αυτονομία των chalets το καθιστά έναν ελκυστικό προορισμό για ορεινές εξορμήσεις!

Φέτος η καρδιά του φθινοπώρου χτυπάει στο Elatos Resort & Health Club! Τα θεματικά Σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου ξεκινούν με πρώτο τον αγαπημένο θεσμό του Ελληνικού Oktoberfest και συνεχίζουν με πολλές εκπλήξεις για την 28η Οκτωβρίου! Σας περιμένουμε όλους για να ανακαλύψετε τις δραστηριότητες που έχουμε οργανώσει για εσάς απολαμβά-νοντας το φυσικό τοπίο και τη δροσιά των ελάτων!

Oktoberfest 2020 | 16-18/10/2020

Διαμονή από €250/διανυκτέρευση για 2 ενήλικες και 1 παιδί σε Classic Chalet

20% έκπτωση στην δεύτερη διανυκτέρευση

Στην προσφορά συμπεριλαμβάνεται η συμμετοχή στο Oktoberfest (κατανάλωση μπίρας και μεζέδων το μεση-μέρι του Σαββάτου)

28η Οκτωβρίου | 23/10-1/11/2020 Διαμονή από €290/διανυκτέρευση για 2 ενήλικες και 1 παιδί σε Classic Chalet

Early bird για κρατήσεις μεχρι 14/10, από 250€/διανυκτέρευση για 2 ενήλικες και 1 παιδί σε Classic Chalet

Ελάχιστη διαμονή: Δύο (2) διανυκτερεύσεις

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Travelworks Public Relations (Δήμητρα Μωραΐτη | +30 210 9222525 | moraiti@travelworks.gr και Αναστασία Περπερίδου στο +306943239663 και στο perperi-dou@travelworks.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............