Επιμορφωτικό σεμινάριο για τους εργαζομένους στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

03 Οκτωβρίου 2020

Επιμορφωτικό σεμινάριο για τους εργαζομένους στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων

 Το επιμορφωτικό σεμινάριο της Περιφέρειας Κρήτης για τα μέτρα πρόληψης και την προστασία από τον SARS-CoV-2 παρακολούθησαν, μέσω διαδικτύου, εργαζόμενες/-οι στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων του Δήμου Γόρτυνας.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα, ενώ θα ακολουθήσει και δεύτερη, σήμερα, Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020, για τις υπόλοιπες/-ους εργαζόμενες/-ους.

Στόχος του προγράμματος είναι η επιμόρφωση των εργαζομένων στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων, στις βασικές αρχές υγιεινής και την πρόληψη του κινδύνου έκθεσης στον ιό. Μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι ενδεδειγμένες ενέργειες σε περίπτωση εμφάνισης κρούσματος Covid-19, τεχνικές και λειτουργίες επαγγελματικού καθαρισμού, αποστείρωσης επιφανειών, απολύμανσης χώρων και αντικειμένων που ευνοούν την μετάδοση της πανδημίας. Δόθηκαν, επίσης, πολύτιμες οδηγίες για την χρήση των μέσων ατομικής προστασίας και την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας καθαρισμού και απολύμανσης στις σχολικές μονάδες.

Η επιμόρφωση πραγματοποιήθηκε από στελέχη της Περιφέρειας Κρήτης (Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, Πολιτική Προστασία), σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............