Στην Έκθεση "Ψηφιδογραφίες" ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

03 Οκτωβρίου 2020

Στην Έκθεση "Ψηφιδογραφίες" ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός

 Την έκθεση ψηφιδωτών με τίτλο «Ψηφιδογραφίες», η οποία πραγματοποιείται στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου, επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 1ης Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Οικονομικών Μαρία Καναβάκη ξεναγήθηκε από τους διοργανωτές στην Έκθεση και συνεχάρη την υπεύθυνη του εργαστηρίου ψηφιδωτών για το πολύ καλό αποτέλεσμα.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος σχετικά: «Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα έκθεση, στο πλαίσιο της γενικότερης πολιτιστικής και κοινωνικής δραστηριότητας του Συλλόγου Μικρασιατών Κρήτης “ο Άγιος Πολύκαρπος”. Ο Δήμος Ηρακλείου στηρίζει πάντα τέτοιες, ωραίες, προσπάθειες που εκτός των άλλων προάγουν την κοινωνική συνοχή».

Η Έκθεση, την οποία διοργανώνει ο Σύλλογος Μικρασιατών Κρήτης «Άγιος Πολύκαρπος» , σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης - Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και την στήριξη του Δήμου Ηρακλείου, παρατείνεται έως και το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020.

Οι ώρες προσέλευσης του κοινού είναι Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 14:00 και 17:00 έως 21:00 και Σάββατο 09:00 έως 14:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............