Δράση διανομής παιδικών παπουτσιών ΤΟΜS στο Δήμο Χερσονήσου σε συνεργασία με την ΄Ενωση ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ - kriti traveller

kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

...
Η Αεροπορική Εταιρεία Του Παρελθόντος: Cretan Airlines
...
Το Ξωκλήσι Της Αγίας Άννας Στη Γερακιανή Λαγκάδα
...
Οι Κυκλικοί Κόμβοι Round - About
...
Ο Ναός Της Αγίας Αναστασίας Στο Ομώνυμο Φαράγγι
...
Η Ρούσσα Εκκλησιά Των Νερών Και Των Χρωμάτων
ΚΡΗΤΗ
...
Ευαισθητοποίηση Εθελοντών Αιμοδοτών
...
Ο Ομίλος Γκριμάλντι Για Το Λιμάνι Του Ηρακλείου
...
Τιμητική Εκδήλωση Για Τους Φωτορεπόρτερ
...
Τα Προβλήματα Της Κρήνης Του Κορώνι Μαγαρά
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

24 Ιουνίου 2022

Δράση διανομής παιδικών παπουτσιών ΤΟΜS στο Δήμο Χερσονήσου σε συνεργασία με την ΄Ενωση ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

 Στο πλευρό οικογενειών χαμηλών εισοδημάτων με παιδιά βρίσκεται ο Δήμος Χερσονήσου. Μέσω της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και με την αρωγή της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Χερσονήσου, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», μοιράστηκαν παιδικά παπούτσια της εταιρείας TOMS σε 52 παιδιά οικονομικά αδύναμων οικογενειών του δήμου Χερσονήσου, ηλικίας ενός (1) έως δεκαοκτώ (18) ετών.


Η δράση υλοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 23 Ιουνίου στο δημοτικό κατάστημα Λιμ. Χερσονήσου χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», που προσέφερε δωρεάν τα καινούργια αυτά παιδικά ζευγάρια παπούτσια και ευχαριστούμε θερμά δημοσίως για την ευγενή δωρεά τους.

Κατά τη διανομή των παπουτσιών TOMS στα ωφελούμενα παιδιά, παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Δια Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού, Γιώργος Μπαγουράκης, η ειδική σύμβουλος Δημάρχου, Μαριάντα Γκολέμη, ο Κοινωνικός Λειτουργός από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», Γιάννης Ματαλιωτάκης και η εθελόντρια Δώρα Τσίπρα, η υπεύθυνη των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χερσονήσου, Ελίζα Ιατράκη και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας, Κλέλια Κωνιού, Ανδρέας Βοριζανάκης και Βασιλεία Στιβακτάκη.

Ενημερωτικά, η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» διανέμει και φέτος σε συνεργασία με περισσότερους από 200 φορείς παιδικής προστασίας και δήμους σε όλη την Ελλάδα, 20.820 καινούρια ζευγάρια παπούτσια, ευγενική δωρεά της εταιρείας TOMS.

Στο πλαίσιο του κοινωνικού επιχειρείν, η TOMS προσφέρει μέρος των κερδών της για την επίλυση σημαντικών κοινωνικών ζητημάτων και σε συνεργασία με το «Μαζί για το Παιδί» κάνει δωρεά καινούρια ζευγάρια παπούτσια για να στηρίξει το έργο της ‘Ένωσης.

Στη χώρα μας, η δράση αυτή ξεκίνησε το 2015, όταν η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» επελέγη από την TOMS ως o επίσημος Giving Partner της για την Ελλάδα και έκτοτε έχουν μοιραστεί περισσότερα από 87.000 ζευγάρια παπούτσια, ενώ με τις διανομές που θα γίνουν το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεπεράσουν τα 100.000 ζευγάρια συνολικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com
.............
ΠΟΙΗΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΑΣΜΟΙ
...
Πεσμένα Του Σεπτέμβρη Φύλλα
...
Αλήτες Άγγελοι Ξεχασμένοι Στο Πλακόστρωτο
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ
...
Παραδοσιακές Συνταγές Το Καπρικό Της Μαρίνας
...
Ελένη Ψαραδάκη - Μνήμες Πατρίδων
...
Αληθινές Ιστορίες Γυναικών Που Μιλάνε Στην Καρδιά Μας
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
...
Θεραπεία Ζεύγους - Βελτίωσε Τη Σχέση Σου
...
11 Φράσεις Που Πρέπει Να Κόψετε
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
.............

Post Top Ad

.............