Η InterContinental κάνει “ντεμπούτο” στην Κρήτη - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

21 Μαΐου 2022

Η InterContinental κάνει “ντεμπούτο” στην Κρήτη

 Πρεμιέρα” στην Κρήτη σχεδιάζει την άνοιξη του 2023 η IHG Hotels & Resorts με το InterContinental Resort Crete να αποτελεί την πιο πρόσφατη συμφωνία της IHG στην Ευρώπη τον τελευταίο χρόνο, διευρύνοντας το “αποτύπωμα” της στον τουρισμό πολυτελείας στην περιοχή. Παράλληλα, η IHG, προχωράει στην 20ετή επέκταση της συμφωνίας με το InterContinental Αθηνών.



Η IHG, αναπτύσσει InterContinental Resort Crete σε συνεργασία με την Henderson Park, την ιδιωτική εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητα, και την Hines, τη διεθνή εταιρεία ακινήτων.

Το νέο ξενοδοχείο θα είναι δυναμικότητας 205 δωματίων, όλα με ιδιωτικές βεράντες και τα μισά με ιδιωτικά τζακούζι, ενώ το ξενοδοχείο θα διαθέτει τέσσερα εστιατόρια, τρία μπαρ, εσωτερικό σπα, πισίνες, κέντρο ευεξίας και γυμναστικής, ενώ όσοι επιθυμούν να εργαστούν μπορούν να επισκεφθούν μία εκτεταμένη σειρά πλήρως εξοπλισμένων χώρων συνεδριάσεων, προσφέροντας στους επισκέπτες μία ξεχωριστή εμπειρία διαμονής σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά θέρετρα.

Το εσωτερικό του InterContinental Resort Crete είναι εμπνευσμένο από τα στοιχεία της θάλασσας, του αέρα και των βράχων και εμπλουτισμένο με την τοπική ιστορία και την τέχνη, προσφέροντας στους επισκέπτες τον απόλυτο συνδυασμό ηρεμίας και χαλάρωσης. Το λόμπι της εισόδου, το σαλόνι και η ρεσεψιόν θα διαθέτουν ένα εκτεθειμένο βράχο που θα φωτίζεται από ψηλά από έναν φεγγίτη γεμάτο νερό, αξιοποιώντας τον παραθαλάσσιο, γραφικό χαρακτήρα του νησιού.

Παρέχοντας ειδυλλιακή θέα στον κόλπο του Μιραμπέλλου, το ξενοδοχείο είναι εύκολα προσβάσιμο από έναν παραλιακό πεζόδρομο. Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία σε απόσταση μικρότερη από μία ώρα οδικώς από την πρωτεύουσα της Κρήτης, το Ηράκλειο, και το Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου.



Σε δηλώσεις του ο Willemijn Geels, αντιπρόεδρος ανάπτυξης στην Ευρώπη της IHG Hotels & Resorts, είπε: “Η InterContinental είναι η πρώτη και μεγαλύτερη μάρκα πολυτελών ξενοδοχείων στον κόσμο και είναι γνωστή στους επισκέπτες ως η επιτομή της πολυτελούς ξενοδοχειακής εμπειρίας τα τελευταία 75 χρόνια. Είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με την Henderson Park και την Hines για την παρουσίαση της μάρκας στην Κρήτη και ανυπομονούμε να υλοποιήσουμε το κοινό μας όραμα. Το InterContinental Resort Crete είναι το τελευταίο σε μια σειρά υπογραφών από την IHG στην Ευρώπη τους τελευταίους 12 μήνες, που καταδεικνύουν απόλυτα τη δύναμη και τη δημοτικότητα της μάρκας InterContinental. Συναρπαστικά νέα ακίνητα σε τοποθεσίες όπως η Άγκυρα στην Τουρκία, το Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν και το Canj στο Μαυροβούνιο έχουν επεκτείνει το πολυτελές αποτύπωμά μας στην περιοχή. Είμαστε, επίσης, στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την 20ετή επέκταση της συμφωνίας μας με το InterContinental Athens. Θα είναι μια σπουδαία χρονιά μπροστά μας και ανυπομονούμε για περαιτέρω ανάπτυξη το 2022 και μετά”.

Από την πλευρά του ο Philippe Couturier, διευθύνων σύμβουλος της Henderson Park, δήλωσε: “Η επιτυχία μας να προσελκύσουμε το εμπορικό σήμα InterContinental, ένα από τα κορυφαία ονόματα πολυτελών ξενοδοχείων στον κόσμο, να δεσμευτεί για αυτό το θέρετρο στην Κρήτη αποτελεί ισχυρή επιβεβαίωση της ποιότητας και της ελκυστικότητάς του, καθώς και των τεράστιων δυνατοτήτων που πιστεύαμε ότι προσέφερε από την αρχή. Το InterContinental Resort Crete είναι μια συναρπαστική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο ελληνικής φιλοξενίας της Henderson Park and Hines και ελπίζουμε ότι αυτή η συμφωνία θα σηματοδοτήσει ακριβώς το πρώτο στάδιο της οικοδόμησης μιας ανταποδοτικής μακροχρόνιας σχέσης με την IHG σε αυτό το εξαιρετικό ακίνητο”.

hines
Ο κ. Πωλ Γομόπουλος

Στο ίδιο πλαίσιο, κ. Paul Gomopoulos, ανώτερος διευθύνων σύμβουλος και επικεφαλής της Hines στην Ελλάδα, πρόσθεσε: “Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με την IHG Hotels & Resorts σε αυτό το πραγματικά μοναδικό ακίνητο. Η κοινοπραξία μας έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό ιστορικό στην ελληνική αγορά φιλοξενίας και είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με την IHG και ανυπομονούμε να αξιοποιήσουμε τη δύναμη της παγκόσμιας επιχείρησής της και να αξιοποιήσουμε την κορυφαία τεχνογνωσία της στην αγορά”.

“Με μια προνομιακή τοποθεσία και απαράμιλλες εγκαταστάσεις, το InterContinental Resort Crete θα είναι η πρώτη επιλογή των επισκεπτών που αναζητούν μια πολυτελή διαμονή στο νησί. Υπάρχουν πολλές συναρπαστικές εξελίξεις που σχεδιάζονται για την Κρήτη και είμαστε σίγουροι ότι το νέο μας ξενοδοχείο θα βρίσκεται στην καρδιά του νησιού”, πρόσθεσε ο κ. Gomopoulos.

money-tourism.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............